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Feldanleitung zur Produktion: So identifizieren, auswählen und vorbereiten Sie praktisch jeden...-

Ursprünglicher Text
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every...
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by Green, Aliza | PB | Good
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Gut
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Zuletzt aktualisiert am 19. Jun. 2024 16:02:25 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

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Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
1931686807
Book Title
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
Book Series
Field Guide Ser.
Item Length
5.9 in
Publisher
Quirk Books
Publication Year
2004
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
Aliza Green
Genre
Cooking, Référence
Topic
Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
Item Width
4.4 in
Item Weight
12.7 Oz
Number of Pages
384 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

At last, a field guide to identifying and selecting more than 200 fruits and vegetables from around the world The perfect companion for every shopper, Field Guide to Produce offers tips for selecting, storing, and preparing everything from apples to zucchini. When an unfamiliar edible appears on your grocer's shelf, simply flip through the full-color insert until you've found its photograph. Turn to the corresponding page to discover its country of origin, common uses, and season of harvest. This practical guide includes more than 200 full-color photographs of the world's most popular fruits and vegetables, cross-referenced to in-depth descriptions and selection tips. Step-by-step preparation directions tell you whether the item must be peeled, washed, trimmed, or blanched. Grocery shopping--and dinner--will never be the same again

Product Identifiers

Publisher
Quirk Books
ISBN-10
1931686807
ISBN-13
9781931686808
eBay Product ID (ePID)
30234679

Product Key Features

Book Title
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
Author
Aliza Green
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
Publication Year
2004
Book Series
Field Guide Ser.
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Référence
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Length
5.9 in
Item Height
1.1 in
Item Width
4.4 in
Item Weight
12.7 Oz

Additional Product Features

Copyright Date
2004
Target Audience
Trade

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

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TB Thrift Books
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Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
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:liaM-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
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Fast ship for a book, very nice condition! Thanks!
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Produktbewertungen & Rezensionen

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Relevanteste Rezensionen

  • Excellent Reference Guide!

    I purchased this book becuase I am opening a Produce market and had a lot of questions on how to make sure the produce you are purchasing is in quality condition. I also purchased this book because this literally has every type of Fruit and vegetable necessary to make a produce market run.. I actually did my first order from this book. It is an excellent reference guide from how to choose the right produce to how cooking it is best. Amazing book super happy with my decision to purchase The Field Guide to Produce.

  • Field Guide to Produce

    Wow, what a book. Very well written, and an easy read. The author was really knowledgeable on the subject, realizing that many of her readers had no idea what some of the produce they hear about on the Food Channel. They want me to use what? I don't even know what it is or looks like. I love it.

  • This book was exactly what I was looking for.

    I love this book! The purchasing, storing, and cooking suggestions are extremely helpful. The color photographs are great. The mini-histories on the development of each of the fruits and vegetables are fascinating. This book profiles a huge variety of produce, from the most common (oranges, lettuce) to the most unheard of (fiddler's fern, anyone?). Even the backgrounds on the many different varieties of common produce, such as apples and tomatoes, were interesting. If you are looking for a straightforward, informative guide to produce, I highly recommend this book.

  • Field Guide to Produce

    You won't be disappointed once you purchase this cute and colorful book. It is a bit larger than your palm and full of information. It tells you how to purchase, store,what to avoid in appearance, what is in season,how to prepare and serving suggestions. Great to carry along with you while you shop for your various fruits and vegetables.