|Eingestellt in Kategorie:

Keksbacktechnik: Verarbeitungs- und Ingenieurhandbuch, Taschenbuch von D...-

Ursprünglicher Text
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual, Paperback by D...
Great Book Prices Store
  • (305133)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $178,64
Ca.EUR 166,35
Artikelzustand:
Neuwertig
2 verfügbar
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 27. Jun und Di, 9. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:364254409757
Zuletzt aktualisiert am 09. Jun. 2024 04:33:12 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
Book Title
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
ISBN
9780323999236
Publication Year
2023
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Subject Area
Technology & Engineering, House & Home
Publication Name
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
Author
Iain Davidson
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Length
9 in
Subject
Food Science, General
Item Width
6 in
Number of Pages
480 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Biscuit Baking Technology: Processing and Engineering Manual, Third Edition shares over 50 years of experience in the biscuit baking industry worldwide, and is the most updated reference book for senior managers and staff involved in industrial-scale biscuit baking. This volume covers the biscuit industry process, ingredients, and formulations, as well as the design, manufacture, installation, operation, and maintenance of baking ovens. This third edition is fully updated and covers topics, such as baking by infrared radiation, NIR, FIR and dielectric heating, new innovations from leading oven manufacturers, new products for baking cookies, filled cookies, and snack cakes, and 3D and puzzle biscuit design.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
0323999239
ISBN-13
9780323999236
eBay Product ID (ePID)
28057252481

Product Key Features

Number of Pages
480 Pages
Language
English
Publication Name
Biscuit Baking Technology : Processing and Engineering Manual
Publication Year
2023
Subject
Food Science, General
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, House & Home
Author
Iain Davidson
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Edition Number
3
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2023-394631
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664.7523
Lc Classification Number
Tx770.B55
Table of Content
1. The biscuits 2. Baking process 3. Biscuit design and output 4. Heat transfer 5. Oven designs 6. Oven specifications: Hybrid ovens 7. Oven construction: Direct gas fired ovens 8. Oven construction: Indirect fired ovens 9. Local oven manufacture 10. Heat recovery system 11. Oven conveyor bands 12. Oven conveyor design 13. Process control systems 14. Oven safety monitoring and alarm 15. Oven operation: Direct gas fired oven 16. Oven operation: Indirect radiant oven 17. Oven operation: Convection oven 18. Oven efficiency 19. Oven inspection and audit Appendix 1. Ingredients for biscuits 2. Oven maintenance 3. Purchasing an oven 4. Oven manufacturers 5. Oven band manufacturers
Copyright Date
2023

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positive Bewertungen
1,2 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Feb 2017
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.8
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (344.250)

b***c (392)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Love my item, Great seller A+++++
g***s (1757)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thank you so much. I know I returned it, but it's the wrong book for my friend but still a positive feedback for you.
w***w (1)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Quick service, easy ordering, updated emails.

Produktbewertungen & Rezensionen

Noch keine Bewertungen oder Rezensionen