|Eingestellt in Kategorie:

Le Cordon Bleu Bäckereischule: 80 Schritt-für-Schritt-Rezepte für Brot und Wiener...-

Ursprünglicher Text
Le Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-by-step Recipes for Bread and Viennois...
Great Book Prices Store
  • (305304)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $47,24
Ca.EUR 44,06
Artikelzustand:
Neuwertig
2 verfügbar3 verkauft
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Jessup, Maryland, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 29. Jun und Do, 11. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:363973303868
Zuletzt aktualisiert am 18. Jun. 2024 17:36:12 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9781911667421
Book Title
Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Book Series
Le Cordon Bleu Ser.
Item Length
9.1 in
Publisher
Grub Street
Publication Year
2022
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Le Cordon Bleu
Genre
Cooking
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Regional & Ethnic / French, Methods / Baking
Item Width
7.9 in
Item Weight
10.6 Oz
Number of Pages
304 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Available in English for the first time, a step by step guide to baking from the world renowned culinary school Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous culinary school noted for the quality of its courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy. The teaching teams are composed of specialists, chefs, and pastry experts, most of them honored by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia .There are 80 illustrated recipes, explained step-by-step with 1450 photographs presented in seven chapters with recipes for traditional baguette, sourdough bread, milk rolls, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissants, pain au chocolate, Parisian brioche, stollen, panettone, vanilla flan, kouign-amann, galette des rois...and much, much more.Discover recipes for traditional, regional breads and breads from around the world, as well as viennoiseries (Danish pastries) and French pastries. Learn how to knead, shape, and score breads and achieve baking success thanks to the know-how and advice of the very best bakers.

Product Identifiers

Publisher
Grub Street
ISBN-10
1911667424
ISBN-13
9781911667421
eBay Product ID (ePID)
8057290261

Product Key Features

Book Title
Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Author
Le Cordon Bleu
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Regional & Ethnic / French, Methods / Baking
Book Series
Le Cordon Bleu Ser.
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
9.1 in
Item Height
1 in
Item Width
7.9 in
Item Weight
10.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx769
Reviews
The clear instructions and step-by-step photos will guide bakers through recipes, which are rated by difficulty level. There are also tips on how to recreate bakery conditions such as methods for adding steam to the proofing and baking process.
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.815
Dewey Edition
23

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positive Bewertungen
1,2 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Feb 2017
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.8
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (344.459)

.***d (2319)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Best book I have read in 2024. Well researched and tells an amazing story of just one house. Arrived in fine shape and quickly. Very pleased
.***d (2319)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Deeply interesting reading. Book arrived in fine shape and quickly,
s***l (46)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Order went well

Produktbewertungen & Rezensionen

Noch keine Bewertungen oder Rezensionen