|Eingestellt in Kategorie:

The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints 9781911667100 - Free Tracked Delivery

Letzter Artikel
Artikelzustand:
Neu
Letzter Artikel / 1 verkauft
Preis:
£9,55
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 11,24
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kein Versand nach USA. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Eastbourne, East Sussex, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Weitere Infos zur Lieferzeit in der Artikelbeschreibung
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:296346052353
Zuletzt aktualisiert am 28. Mai. 2024 16:38:11 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781911667100
Publication Year
2021
Format
Paperback
Language
English
Book Title
The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints
Item Height
234mm
Author
Glynn Christian
Publisher
Grub Street Publishing
Genre
Food & Drink
Item Width
153mm
Number of Pages
192 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

TV-chef and food journalist Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets. This handbook collects over 300 of Glynn's 'gosh-factor' hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives. There's a better way to roast nuts, a simpler way to bone small fish, a more reliable way to wok and a ban on foil tents. Plus frozen olives to keep a straight-up martini ice-cold.Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets. This handbook collects over 300 of gosh-factor hacks, including how best to handle garlic, why dull pasta is better, and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives. AUTHOR: Glynn began food broadcasts on London's LBC radio and BBC-TV's Pebble Mill at One. He broadcast three mornings weekly on BBC-TV Breakfast Time and made the first TV food series shot abroad. Glynn was ELLE magazine's initial food editor and wrote weekly for The Sunday Telegraph as well as being the original cookery and food presenter on QVC Shopping Channel UK and then Senior Presenter on TVSN, Australia. His many food and cookery books include REAL FLAVOURS the Handbook of Gourmet and Deli Ingredients, voted Best Food Guide in the World. Glynn co-founded iconic Mr Christian's Provisions on Portobello Rd and is honoured with a Lifetime Achievement Award from the Guild of Fine Food. He lives in Battersea, London.

Product Identifiers

Publisher
Grub Street Publishing
ISBN-13
9781911667100
eBay Product ID (ePID)
14049053471

Product Key Features

Book Title
The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints
Author
Glynn Christian
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2021
Genre
Food & Drink
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Height
234mm
Item Width
153mm

Additional Product Features

Title_Author
Glynn Christian
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Paladin Media
First Floor
85 Great Portland Street
London
London
W1W 7LT
United Kingdom
USt-IdNr.:
  • GB 424532516
Handelsregisternummer:
  • 14239249
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
CRN-Nummer:
  • 14239249
Paladin Media

Paladin Media

99,9% positive Bewertungen
20.568 Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Sep 2022
Antwortet meist innerhalb 48 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (7.445)

s***a (746)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
All good thanks
Alle Bewertungen ansehen

Produktbewertungen & Rezensionen

3.0
1 Produktbewertungen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Rather specious tips

    Something and nothing. I don’t agree with all the tips, e.g. not using pasta water to thin sauce but hey ho. Might be good for a newbie, but of little interest to me. My curiosity was piqued.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: bestsellersuk