|Eingestellt in Kategorie:

Die Königin der Fette: Warum Omega-3-Fettsäuren aus der westlichen Ernährung entfernt wurden und was wir tun-

Ursprünglicher Text
The Queen of Fats: Why Omega-3s Were Removed from the Western Diet and What We
AlibrisBooks
  • (416299)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $41,69
Ca.EUR 39,03
Artikelzustand:
Neu
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Sparks, Nevada, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 28. Jun und Mi, 3. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:284285073375
Zuletzt aktualisiert am 03. Mai. 2024 13:56:19 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Book Title
The Queen of Fats: Why Omega-3s Were Removed from the Western Die
Publication Date
2008-01-30
Pages
232
ISBN
9780520253803
Subject Area
Cooking, Medical
Publication Name
Queen of Fats : Why Omega-3s Were Removed from the Western Diet and What We Can Do to Replace Them
Publisher
University of California Press
Item Length
8.2 in
Subject
Health Care Delivery, Endocrinology & Metabolism, History
Publication Year
2008
Series
California Studies in Food and Culture Ser.
Type
Textbook
Format
Perfect
Language
English
Item Height
0.6 in
Author
Susan Allport
Item Weight
9.6 Oz
Item Width
5.5 in
Number of Pages
232 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

A nutritional whodunit that takes readers from Greenland to Africa to Israel, The Queen of Fats gives a fascinating account of how we have become deficient in a nutrient that is essential for good health: the fatty acids known as omega-3s. Writing with intelligence and passion, Susan Allport tells the story of these vital fats, which are abundant in greens and fish, among other foods. She describes how scientists came to understand the role of omega-3s in our diet, why commercial processing has removed them from the food we eat, and what the tremendous consequences have been for our health. In many Western countries, epidemics of inflammatory diseases and metabolic disorders have been traced to omega-3 deficiencies. The Queen of Fats provides information for every consumer who wants to reduce the risk of heart disease, cancer, arthritis, and obesity and to improve brain function and overall health. This important and compelling investigation into the discovery, science, and politics of omega-3s will transform our thinking about what we should be eating. * Includes steps you can take to add omega-3s to your diet * Shows why eating fish is not the only way, or even the best way, to increase omega-3s. * Provides a new way to understand the complex advice about the role and importance of fats in the body * Explains how and why the food industry has created a deadly imbalance of fats in our foods * Shows how omega-3s can be reintroduced to our diet through food enrichment and changes in the feeding of livestock

Product Identifiers

Publisher
University of California Press
ISBN-10
0520253809
ISBN-13
9780520253803
eBay Product ID (ePID)
60204506

Product Key Features

Number of Pages
232 Pages
Language
English
Publication Name
Queen of Fats : Why Omega-3s Were Removed from the Western Diet and What We Can Do to Replace Them
Publication Year
2008
Subject
Health Care Delivery, Endocrinology & Metabolism, History
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Medical
Author
Susan Allport
Series
California Studies in Food and Culture Ser.
Format
Perfect

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
9.6 Oz
Item Length
8.2 in
Item Width
5.5 in

Additional Product Features

LCCN
2005-035605
Dewey Edition
22
Reviews
"A decidedly proactive voice for healthy balance and moderation in fat consumption."-- Gastronomica: Journal of Food & Culture, "A decidedly proactive voice for healthy balance and moderation in fat consumption."-- Gastronomica: Jrnl of Food & Culture
Series Volume Number
15
Target Audience
Trade
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
612.397
Lc Classification Number
Qp752.O44a45 2008
Table of Content
1. What's for Dinner? 2. A Trip to Greenland 3. How the Omegas Got Their Name 4. Monsieur Cholesterol 5. Fishy Fats 6. Tree Lard and Cow Oil 7. The Chemist in the Kitchen 8. Out of Africa . . . 9. . . . and into the Membrane 10. Where Have All the Omega-3s Gone? 11. The Speed of Life 12. Putting Omega-3s Back into Your Food Supply 13. The Proof Is in the Pudding Time Line Glossary Notes Acknowledgments Index
Copyright Date
2006

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% positive Bewertungen
1,8 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Mai 2008

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (463.569)

r***2 (10)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thank you
d***n (1690)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
As promised! Thanks!
o***n (1741)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great seller. Ultra-fast shipping. Item as described. Highly recommended. A++++++++++++++++++++++

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
1 Produktbewertungen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Relevanteste Rezensionen

  • Queen of Fats

    Terrific little treatise teaching the importance of Omega 3 fats in human nutrition. If you are interested in healthful living, this one's for you. Thank you, Ms. Allport, for your wonderful contribution to nutrition science. M. Lebowitz