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New York Times Kochbuch von Claiborne, Craig-

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New York Times Cookbook by Claiborne, Craig
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by Claiborne, Craig | HC | Good
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Zuletzt aktualisiert am 09. Jun. 2024 04:47:01 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

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Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
0060160101
Book Title
New York Times Cookbook
Item Length
9.2 in
Publisher
HarperCollins
Edition
2
Publication Year
1990
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5 in
Author
Craig Claiborne
Features
Revised
Genre
Cooking, Référence
Topic
Reference, Encyclopedias, General, Courses & Dishes / Bread
Item Width
7.4 in
Item Weight
52.1 Oz
Number of Pages
800 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Since it was first published in 1961, The New York Times Cook Book, a standard work for gourmet home cooks, has sold nearly three million copies in all editions and continues to sell strongly each year. All the nearly fifteen hundred recipes in the book have been reviewed, revised, and updated, and approximately 40 percent have been replaced. Emphasizing the timeless nature of this collection, Craig Claiborne has included new recipes using fresh herbs and food processor techniques. He has also added more Chinese, Indian, and foreign recipes and more recipes for pasta, rice, and grains. Additional fish recipes, new salads and bread recipes, and an exceptional chili dish enhance this edition, which contains traditional American recipes and selected recipes from twenty countries. All the recipes are clearly presented and suitable for many different occasions, ranging from a wide variety of family meals to the most formal dinner party. The author also covers sauces and salad dressings, relishes, and preserves. And there are countless old favorites and those wonderful desserts. Complete with essential cross-referencing, a table of equivalents and conversions, and an index, the revised edition of The New York Times Cook Book is a superb new cookbook to give, to own, and to use for years to come.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0060160101
ISBN-13
9780060160104
eBay Product ID (ePID)
18736

Product Key Features

Book Title
New York Times Cookbook
Edition
2
Author
Craig Claiborne
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Topic
Reference, Encyclopedias, General, Courses & Dishes / Bread
Publication Year
1990
Genre
Cooking, Référence
Number of Pages
800 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Height
1.5 in
Item Width
7.4 in
Item Weight
52.1 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx725.A1c5584 1990
Edition Description
Revised Edition
Copyright Date
1990
Lccn
89-045640
Dewey Decimal
641.59
Dewey Edition
20

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

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TB Thrift Books
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Ste 150
98188 Seattle, WA
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Produktbewertungen & Rezensionen

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  • I have always enjoyed this cookbook. Was glad to find this used copy.

    Nice and enjoyable recipes. A great price, and fast ship. Am a happy customer.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • Excellent basic book book by a trusted author.

    Love this book so much I ordered this second copy for my country house

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: worldofbooksinc

  • Yummy!

    Contains loads of recipes that will keep you cooking and enjoying for years to come.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: discover-books

  • Best Cook Book Ever

    This is my third copy since 1970’s- I use it almost daily. Everything in this good book turns out tasty!

    Bestätigter Kauf: JaZustand: Gebraucht

  • THE BEST COOKBOOK EVER

    I had this cookbook for years,a nd then my mother borrowed it, loaned it to someone else, and so on, and it disappeared. I felt lost without it. I finally decided to get another and it really helps to fuel my cooking creativity, and my confidence. (Even my sister calls to refer to it now that I have it back....she is famous for having started a fire while boiling water.) The recipes go from the absolute basics, to the seemingly complex, and it becomes clear that if you can read you can cook well. This is an ABSOLUTE must have! It is a great addition to other cookbooks, or can be the ONLY one you have on your shelf.