|Eingestellt in Kategorie:

Matt macht einen Lauf für die Grenze: Rezepte und Geschichten von einem Tex-Mex-Koch, Matt Mar-

Ursprünglicher Text
Matt Makes a Run for the Border: Recipes and Tales from a Tex-Mex Chef, Matt Mar
hpb-ruby
  • (13661)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $15,98
Ca.EUR 14,90
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Dallas, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 15. Jun und Di, 18. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:156191242949
Zuletzt aktualisiert am 02. Jun. 2024 18:14:39 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9780867307689
Book Title
Matt Makes a Run for the Border : Recipes and Tales from a Tex-Mex Chef
Item Length
9.3 in
Publisher
Chain Store Guides, LLC
Publication Year
2000
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Steve Pate, Matt Martinez Jr.
Genre
Biography & Autobiography, Cooking, Social Science
Topic
Regional & Ethnic / Mexican, Culinary, Regional & Ethnic / American / Southwestern States, General, Regional & Ethnic / American / Southern States, Customs & Traditions
Item Width
7.6 in
Item Weight
21.3 Oz
Number of Pages
192 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The Lone Star state's most famous chef explores his Mexican-American heritage with more than 150 recipes from his family's kitchens and the world-famous Matt's Rancho Martinez restaurant. 30 line drawings.

Product Identifiers

Publisher
Chain Store Guides, LLC
ISBN-10
0867307684
ISBN-13
9780867307689
eBay Product ID (ePID)
1664821

Product Key Features

Book Title
Matt Makes a Run for the Border : Recipes and Tales from a Tex-Mex Chef
Author
Steve Pate, Matt Martinez Jr.
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Mexican, Culinary, Regional & Ethnic / American / Southwestern States, General, Regional & Ethnic / American / Southern States, Customs & Traditions
Publication Year
2000
Illustrator
Yes
Genre
Biography & Autobiography, Cooking, Social Science
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Length
9.3 in
Item Height
0.8 in
Item Width
7.6 in
Item Weight
21.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx715.2.S69m32 2000
Copyright Date
2000
Target Audience
Trade
Lccn
99-029950
Dewey Decimal
641.5979
Dewey Edition
21

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Half Price Books
HPB Outlet
1835 Forms Dr
75006-3741 Carrollton, TX
United States
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Emoc.skoobecirpflah@2teltuo
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
hpb-ruby

hpb-ruby

98,8% positive Bewertungen
138.037 Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Okt 2010

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (41.633)

o***m (453)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thank you!
2***2 (1108)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thanks!
1***r (1)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Book shipped very quickly! Was in great condition, just as described. Well priced & seamless transaction. Excellent experience with this seller, would definitely purchase from them again. Thank you!

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
2 Produktbewertungen
  • 2 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Relevanteste Rezensionen

  • I love Matt Martinez cooking!!

    I already have this book, I like it so much, I purchased this one for my son-in-law that likes to cook when he has time. I have cooked several recipes, Matt' favorite shredded beef brisket is great. All you need is the brisket. Then you can use it for so many other recipes. Usually I cook briskets on smoker but last time I cook in the oven. Turned out really good! We used the brisket for breakfast taco/burrito, then for supper we had brisket to make fajitas,used brisket to make spanish steak on pg 85, just used brisket instead of round stk. I also made enchiladas, bean & brisket burritos w/ pico. The briskets are usually huge, s it makes several meals for a family of 3. The New Mexican Jalapeno Stew w/Pork is yummy! I used this recipe with steak once, my family loved it. Today I am cooking ...

  • Matt Made It To The Border

    Matt hit the nail on the head in his version of Tex-Mex cooking. Not to mention his tall tales are hilarious and make for a most enjoyable cookbook. The Kings and Queens of Southwestern Chili cooking reside in the Rio Grande Corridor in New Mexico from Taos, Santa Fe, Albuquerque, and Las Cruses. To us, there is some sinning going on with the use of bell peppers instead of chili peppers, and my goodness, canned green chili? Louisiana cuisine has a presence in this book as well. Wonder what border they ran to? Great recipes include Fried Spicy Okra, Jalapeno and Chipotle paste, and Pollo Guisado.