|Eingestellt in Kategorie:

Handbuch Meeresfrüchte: Qualität & Sicherheit Wartung & Anwendungen (Lebensmittelwissenschaft a-

Ursprünglicher Text
Handbook of Seafood: Quality & Safety Maintenance & Applications (Food Science a
amm_books_uk1
  • (4473)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $225,89
Ca.EUR 211,36
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Gillingham, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 21. Jun und Do, 27. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:124866199806
Zuletzt aktualisiert am 13. Jun. 2024 19:20:01 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9781634858236
Book Title
Handbook of Seafood : Quality and Safety Maintenance and Applications
Book Series
Food Science and Technology Ser.
Item Length
10.2 in
Publisher
NOVA Science Publishers, Incorporated
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Author
Eduardo Esteves
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Topic
Food Science, Specific Ingredients / Seafood
Item Width
7.1 in
Item Weight
27.8 Oz
Number of Pages
375 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Seafood and related products have an important place in the human diet; it provides for the protein needed and has a nutritional composition that has favorable health impacts on human beings. Considering the rapid increase in the world population and the demand in terms of protein needs that are provided by seafood, the necessary need to assure the quality and safety of seafood products has been prioritised. Due to nutritional composition, neutral pH, high moisture content, weak connective tissue and living environment (fresh and seawater), seafood is very perishable. Maintaining the quality and safety of seafood needs higher attention compared to other food products. This handbook compiles recent methods and applications, as well as technologies utilised to guarantee the quality and safety of various types of seafood from harvesting to the retail level. The status of emerging and hurdle technology applications, genomic, mathematical and computer-based methods, quality economics together with chemical, sensory and microbiological changes, and quality/safety of seafood products are reviewed and discussed in this book. The emphasis on less-known or under-valued species from different locales was intentional. This handbook is an abridged, streamlined but relatively comprehensive reference for food engineers and technologists, producers from the industry, and undergraduate and graduate students studying this field of academia.

Product Identifiers

Publisher
NOVA Science Publishers, Incorporated
ISBN-10
1634858239
ISBN-13
9781634858236
eBay Product ID (ePID)
234336369

Product Key Features

Book Title
Handbook of Seafood : Quality and Safety Maintenance and Applications
Author
Eduardo Esteves
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Food Science, Specific Ingredients / Seafood
Publication Year
2016
Book Series
Food Science and Technology Ser.
Illustrator
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Number of Pages
375 Pages

Dimensions

Item Length
10.2 in
Item Width
7.1 in
Item Weight
27.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx385.H365 2016
Table of Content
For Complete Table of Contents, please visit our website at: https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php'products_id=59379
Copyright Date
2016
Lccn
2016-030869
Dewey Decimal
664.94
Dewey Edition
23

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Clapham Bookshop Ltd
AMM Books
4 Saracen Close
Gillingham, Gillingham Business Park
Kent
ME8 0QN
United Kingdom
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Eku.oc.skoobmma@selas
CRN-Nummer:
  • 03516865
Handelsregisternummer:
  • 03516865
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
amm_books_uk1

amm_books_uk1

100% positive Bewertungen
13.095 Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Dez 2005

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (4.729)

s***s (65)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
The book arrived in mint condition and earlier than I had expected, coming , as it did, from England.
g***i- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thank you for the great book and for your very fast delivery!
r***n (514)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
The book is in a good condition, it was nicely packaged and was delivered to Germany without any problems -- Everything's perfect, thank you for this pleasant transaction!

Produktbewertungen & Rezensionen

Noch keine Bewertungen oder Rezensionen