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Kitchen Pro Serie: Leitfaden zur Käseidentifizierung, Classificatio-

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Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classificatio
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Gut
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Zuletzt aktualisiert am 17. Apr. 2024 22:19:36 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

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Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, ...
Features
EX-LIBRARY
Book Title
Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classificatio
ISBN
9781435401174
Publication Year
2010
Type
Textbook
Format
Hardcover
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classification, and Utilization
Item Height
280mm
Author
John Fischer, Culinary Institute of America
Publisher
Cengage Learning, INC International Concepts
Item Width
232mm
Item Weight
1060g
Number of Pages
256 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Kitchen Pro Series: Guide to Cheeses Identification, Classification, and Utilization is the definitive guide to purchasing and utilizing cheese for professional chefs, foodservice personnel, culinarians, and food enthusiasts. Part of the CIA's new Kitchen Pro Series focusing on kitchen preparation skills, this user-friendly, full-color resource discusses the basic history of cheese, its manufacture, and its incorporation into different cuisines across the dining spectrum. Product identification, availability, storage, flavor and development are all described in detail in this invaluable introduction to the world of cheese!

Product Identifiers

Publisher
Cengage Learning, INC International Concepts
ISBN-13
9781435401174
eBay Product ID (ePID)
87940752

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
John Fischer, Culinary Institute of America
Publication Name
Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classification, and Utilization
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2010
Type
Textbook
Number of Pages
256 Pages

Dimensions

Item Height
280mm
Item Width
232mm
Item Weight
1060g

Additional Product Features

Title_Author
John Fischer, Culinary Institute of America
Country/Region of Manufacture
United States

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Better World Books Ltd
Sarah Duguid
Unit 10, Castle Industrial Centre
Queensferry Road
Dunfermline
Fife
KY11 8NT
United Kingdom
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USt-IdNr.:
  • GB 938775170
Handelsregisternummer:
  • 06570267
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