|Eingestellt in Kategorie:
Der Verkäufer ist abwesend bis 27. Jun. 2024. Behalten Sie den Artikel im Auge - setzen Sie ihn auf Ihre Beobachtungsliste.

Handbuch der Fat Replacers von Sylvia A. Jones und Sibel Roller (1996, Hardcover)-

Ursprünglicher Text
Handbook of Fat Replacers by Sylvia A. Jones and Sibel Roller (1996, Hardcover)
elsjanl-0
  • (28)
  • Angemeldet als privater Verkäufer
    Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $10,00
Ca.EUR 9,33
Artikelzustand:
Neuwertig
Abholung:
Kostenlose Abholung in 52245 Iowa City, United States
Versand:
US $4,87 (ca. EUR 4,54) Sparversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Iowa City, Iowa, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 1. Jul und Sa, 6. Jul nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:116048946471

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9780849325120
Subject Area
Technology & Engineering, Medical
Publication Name
Handbook of Fat Replacers
Item Length
9.5 in
Publisher
CRC Press LLC
Subject
Food Science, Biochemistry
Publication Year
1996
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.8 in
Author
Sylvia A. Jones, Sibel Roller
Item Width
6.3 in
Item Weight
27.7 Oz
Number of Pages
336 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Technology is only beginning to catch up with the public demand for foods that are low in fat and taste good. An extensive number of ingredients are under development for the sole purpose of fat replacement, using a variety of approaches and base materials. The Handbook of Fat Replacers describes in detail, for the first time in a single volume, the science and application of fat replacers in food products, including the multiplicity of technological, legislative, sensory, nutritional, and marketing issues involved. Information for each ingredient includes its history and use as a fat replacer; production process; chemical structure and functional properties; interactions with other food ingredients; nutritional, toxicological, and legal status of its use; and selected examples of food product formulations. Short Copy

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
0849325129
ISBN-13
9780849325120
eBay Product ID (ePID)
944448

Product Key Features

Author
Sylvia A. Jones, Sibel Roller
Publication Name
Handbook of Fat Replacers
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Food Science, Biochemistry
Publication Year
1996
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Medical
Number of Pages
336 Pages

Dimensions

Item Length
9.5 in
Item Height
0.8 in
Item Width
6.3 in
Item Weight
27.7 Oz

Additional Product Features

Edition Number
1
LCCN
95-048346
Intended Audience
Scholarly & Professional
Lc Classification Number
Tp447.F37h36 1996
Table of Content
Fundamental Issues: Issues in Fat Replacement. Implications of Fat Reduction in the Diet. Market Considerations in Fat Replacement. Physical, Chemical, and Sensory Aspects of Fat Replacement. Legislative Implications of Fat Replacement. Fat Replacers and Their Properties: Starch-Derived Fat Mimetics: Maltodextrins. Starch-Derived Fat Mimetics from Potato. Fiber-Based Fat Mimetics: Microcrystalline Cellulose. Fiber-Based Fat Mimetics: Methylcellulose Gums. Fiber-Based Fat Mimetics: Pectin. Microparticulated Proteins as Fat Mimetics. The Use of Hydrocolloid Gums as Fat Mimetics. The Role of Emulsifiers in Low-Fat Food Products. The Role of the Bulking Agent Polydextrose in Fat Replacement. The Use of Blends as Fat Mimetics: Gelatin/Hydrocolloid Combinations. Low-Calorie Fats and Synthetic Fat Substitutes. Appendix: Classified List of Fat Replacers and Their Applications. Index.
Copyright Date
1996
Dewey Decimal
664/.3
Dewey Edition
20
Illustrated
Yes

Artikelbeschreibung des Verkäufers

elsjanl-0

elsjanl-0

100% positive Bewertungen
78 Artikel verkauft
Mitglied seit Feb 2017
Antwortet meist innerhalb 12 Stunden
Angemeldet als privater Verkäufer
Daher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren

Verkäuferbewertungen (31)

n***0 (414)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Very good value on this sheet music.
8***p (299)- Bewertung vom Käufer.
Letzte 6 Monate
Bestätigter Kauf
Seller responds to questions promptly. Honestly represented item for sale. Good experience.
-***o (50)- Bewertung vom Käufer.
Letzte 6 Monate
Bestätigter Kauf
Did not receive my Johnny hates jazz cd when is it coming its a month ago since I ordered it let me know what's happening from Collette Murray Ireland

Produktbewertungen & Rezensionen

Noch keine Bewertungen oder Rezensionen