The Fat Duck Cookbook von Heston Blumenthal (2009, Gebundene Ausgabe)

chrihen38 (44)
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Tauchen Sie ein in die Welt der hochwertigen Küche mit "The Big Fat Duck Cookbook" von Heston Blumenthal. Dieses umfangreiche Werk, erschienen im Jahr 2008 bei Bloomsbury Uk, ist ein Muss für alle Feinschmecker und bietet auf 532 Seiten eine Fülle an erstaunlichen Rezepten und technischen Hilfestellungen. Die gebundene Ausgabe misst stolze 24 cm in der Breite, 27 cm in der Länge und 4 cm in der Höhe und bringt mit einem Gewicht von 2 kg das volle Geschmackserlebnis direkt in Ihre Küche. Das Buch präsentiert sich in englischer Sprache in einem eleganten Schuber als Bereicherung für Ihre kulinarische Bibliothek. Mit diesem außergewöhnlichen Buch können Sie die Kunst der Küche meistern und die Gaumenfreuden, die Blumenthals Ehrfurcht einflößen, zu Hause erleben.

Über dieses Produkt

Produktinformation

In this beautiful, smaller format edition of the award-winning Big Fat Duck Cookbook, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science behind the man and the restaurant. Heston Blumenthal is widely acknowledged to be a genius, and The Fat Duck has twice been voted the Best Restaurant in the World by a peer group of top chefs. But he is entirely self-taught, and the story of his restaurant has broken every rule in the book. His success has been borne out of his pure obsession, endless invention and a childish curiosity into how things work - whether it's how smell affects taste, what different flavours mean to us on a biological level, or how temperature is distributed in the centre of a soufflé. In the first section of The Fat Duck Cookbook, we learn the history of the restaurant, from its humble beginnings to its third Michelin star (the day Heston received the news of this he had been wondering how exactly he would be able to pay his staff that month). Next we meet 50 of his signature recipes - sardine on toast sorbet, salmon poached with liquorice, hot and iced tea, chocolate wine - which, while challenging for anyone not equipped with ice baths, dehydrators, vacuum pumps and nitrogen on tap, will inspire home cooks and chefs alike. Finally, we hear from the experts whose scientific know-how has contributed to Heston's topsy-turvy world. With an introduction by Harold McGee, incredible colour photographs throughout and illustrations by Dave McKean, The Fat Duck Cookbook is not only the nearest thing to an autobiography from the world's most fascinating chef, but also a stunning, colourful and joyous work of art.

Produktkennzeichnungen

ISBN-139780747597377
eBay Product ID (ePID)73031671

Produkt Hauptmerkmale

VerlagBloomsbury Uk, Bloomsbury Publishing
BuchtitelThe Fat Duck Cookbook
Erscheinungsjahr2009
Anzahl der Seiten532 Seiten
SpracheEnglisch
AutorHeston Blumenthal
FormatGebundene Ausgabe

Maße

Gewicht2 kg
Breite24 cm

Zusätzliche Produkteigenschaften

HörbuchNo
InhaltsbeschreibungLesebändchen
Item Height4cm
ISBN-13-100747597375
Item Length27cm

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