Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation von René Redzepi (2018, Gebundene Ausgabe)

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Sprache: englisch. He is also the author of A Work in Progress. He lives with his wife, Nadine Levy Redzepi, and their three children. David Zilber is a chef and photographer who hails from Toronto, Canada.

Über dieses Produkt

Produktinformation

Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

Produktkennzeichnungen

ISBN-101579657184
ISBN-139781579657185
eBay Product ID (ePID)241609914

Produkt Hauptmerkmale

VerlagWorkman Publishing
Erscheinungsjahr2018
Anzahl der Seiten456 Seiten
SpracheEnglisch
PublikationsnameFoundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
ProduktartLehrbuch
AutorRené Redzepi
FormatGebundene Ausgabe

Zusätzliche Produkteigenschaften

HörbuchNo
MitautorDavid Zilber
IllustratorPaula Troxler
Item Height4cm
Item Length19cm
Item Width26cm
Item Weight1kg

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