Japanese Kitchen Knives : Essential Techniques and Recipes by Kate Klippensteen and Hiromitsu Nozaki (2013, Hardcover)

BOOKS etc. (549415)
99,6% positive Bewertungen
Preis:
£21,81
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 25,34
+ £9,80 Versand
Lieferung ca. Do, 28. Aug - Mo, 1. Sep
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Artikelzustand:
Neu
ISBN-13: 9781568364902, 978-1568364902. Now, internationally renowned chef Hiromitsu Nozaki shares his expertise and insights in a book that will help anyone who owns a Japanese knife to maximize its performance.

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherKodansha International
ISBN-101568364903
ISBN-139781568364902
eBay Product ID (ePID)139667581

Product Key Features

Book TitleJapanese Kitchen Knives : Essential Techniques and Recipes
Number of Pages160 Pages
LanguageEnglish
Publication Year2013
TopicMilitary / Weapons, Regional & Ethnic / Japanese, Regional & Ethnic / Asian, Methods / Professional
IllustratorYes
GenreCooking, History
AuthorKate Klippensteen, Hiromitsu Nozaki
FormatHardcover

Dimensions

Item Height0.6 in
Item Weight25.8 oz.
Item Length10 in
Item Width7.9 in

Additional Product Features

Intended AudienceTrade

Alle Angebote für dieses Produkt

Sofort-Kaufen
Alle Artikelzustände
Neu
Gebraucht