MOMENTAN AUSVERKAUFT

The Noma Guide to Fermentation by René Redzepi & David Zilber (2018, Hardback)

Über dieses Produkt

Product Identifiers

ISBN9781579657185
UPC9781579657185, 9781579657185
eBay Product ID (ePID)17026547252

Product Key Features

Publication Year2018
Book TitleThe Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables
LanguageEnglish
AuthorDavid Zilber
FormatHardcover

Additional Product Features

Special AttributesIllustrated
SubjectTV/Celebrity Chef Cookbooks

Bewertungen und Rezensionen

5.0
10 Produktbewertungen
  • 10 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Learn to ferment like the Noma

    Great reference book. Takes you through the processes and discoveries of the chefs at Noma. How they use the process and result in their Michelin Restaurant menu. The book covers the basics of fermentation and it's process. Includes several of their in-house recipes that have made them famous.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • In-depth fermentation recipes and information

    Great book with a lot of good information on fermentation. Very unusual recipes. Goes further into fermentation than just sauerkraut, bread and pickles. Highly recommend if you are an avid fermenter.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • Buy It, Read It, Wait a Week and Eat It!

    Great book, great food, really well written with super photos.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • OK

    Actually, I have not had time to use it yet. It looks fine and I have heard good things about it.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • Beautiful book

    It's a fascinating and well written look at the fermentation process

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • Great tool

    Very happy with this book

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • super!very good!

    Super!

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • A totally new take on fermentation.

    A totally new take on fermentation.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • amazing book

    amazing book

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

Weitere Artikel mit Bezug zu diesem Produkt