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Fermentiert: Ein Leitfaden für Anfänger zur Herstellung von Sauerteig, Joghurt, Sauerkraut,-
US $32,10
Ca.EUR 27,80
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:403938185600
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2015-10-07
- Pages
- 160
- ISBN
- 9781909487376
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Octopus
ISBN-10
1909487376
ISBN-13
9781909487376
eBay Product ID (ePID)
211199766
Product Key Features
Book Title
Fermented : A Beginner's Guide to Making Your Own Sourdough, Yogurt, Sauerkraut, Kefir, Kimchi and More
Number of Pages
160 Pages
Language
English
Publication Year
2015
Topic
Life Sciences / Biochemistry, General, Methods / General, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Science
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
25 oz
Item Length
9.5 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2015-941907
Reviews
Fermentation is a hot topic among kombucha drinkers, sourdough bakers, and health-conscious eaters hoping to benefit from the good bacteria at work converting carbohydrates to alcohol and carbon dioxide. In "Fermented: A Beginner's Guide to Making Your Own Sourdough, Yogurt, Sauerkraut, Kefir, Kimchi, and More," British author Charlotte Pike offers simple DIY versions of global favorites, including labneh (Middle Eastern strained yogurt), blackberry vinegar, and mead (honey wine), as well as recipes for kimchi pancakes, sourdough chocolate muffins, and stir-fried tempeh with chile-peanut sauce.
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.616
Synopsis
Incorporate fermented foods into everyday eating with delicious recipes that are easily achievable at home. This gorgeous, fully photographed cookbook includes chapters covering fruit and vegetables, milk, pulses, baking and drinks that will introduce you to unique new flavors as well as traditional fermented vegetables such as German Sauerkraut and Korean Kimchi. Use fermented ingredients in dishes such as Kraut-slaw, Bacon and Potato Soup, Kimchi and Pork Salad and Smoky Grilled Tempeh. Learn how to make sweet and savory yogurts such as Coconut Yogurt or Cardamom and Rose Yogurt Cream to go with your perfected Sourdough Chocolate Cake. Create essential pickles, sauces and chutneys with fermentation that will have endless uses, fully stock any kitchen cupboard or make an excellent homemade gift., Beautifully photographed with easy-to-follow instructions on DIY home fermentation, Charlotte Pike's essential cookbook will help you incorporate fermented foods into your day-to-day eating, allowing you to experience different flavors and a wealth of health benefits that will have you feeling entirely anew. The delicious and easily achievable recipes covering fruit, vegetables, milk, drinks and more will have both experienced and novice cooks thoroughly immersed and addicted!, Charlotte Pike instructs the home cook in how to ferment foods using a variety of ingredients, and how to incorporate them into your diet with recipes. Incorporate fermented foods into everyday eating with delicious recipes that are easily achievable at home. This gorgeous, fully photographed cookbook includes chapters covering fruit and vegetables, milk, pulses, baking and drinks that will introduce you to unique new flavors as well as traditional fermented vegetables such as German Sauerkraut and Korean Kimchi. Use fermented ingredients in dishes such as Kraut-slaw, Bacon and Potato Soup, Kimchi and Pork Salad and Smoky Grilled Tempeh. Learn how to make sweet and savory yogurts such as Coconut Yogurt or Cardamom and Rose Yogurt Cream to go with your perfected Sourdough Chocolate Cake. Create essential pickles, sauces and chutneys with fermentation that will have endless uses, fully stock any kitchen cupboard or make an excellent homemade gift.
LC Classification Number
TP371.44P55 2015
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,6% positive Bewertungen•1,9 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (513.241)
- m***m (2297)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufI’m thrilled with my recent purchase . The website was user-friendly, and the product descriptions were accurate. Customer service was prompt and helpful, answering all my questions. My order arrived quickly, well-packaged, and the product exceeded my expectations in quality. I’m impressed with the attention to detail and the overall experience. I’ll definitely shop here again and highly recommend from this seller to others. Thank you for a fantastic experience!
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