Paul Kirk's Championship Barbecue Saucen: 175 Marinaden, Salsas, Rubs, Saucen 0325-

Ursprünglicher Text
Paul Kirk's Championship Barbecue Sauces : 175 Marinades,salsas,Rubs,sauces 0325
SPARKLING CREATIONS INC
(7620)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $10,00
Ca.EUR 8,55
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neuwertig
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Nine Mile Falls, Washington, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 13. Sep und Mi, 17. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388713908225

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9781558321250
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
155832125X
ISBN-13
9781558321250
eBay Product ID (ePID)
15038442235

Product Key Features

Book Title
Paul Kirk's Championship Barbecue Sauces : 175 Make-Your-Own Sauces, Marinades, Dry Rubs, Wet Rubs, Mops and Salsas
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling
Publication Year
1997
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Paul Kirk
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
12.5 Oz
Item Length
8.5 in
Item Width
5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
97-006626
Synopsis
It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauces - with tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their base - and offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more. In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth., It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauces - with tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their base - and offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more. In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth., Its easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauceswith tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their baseand offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more.In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth.
LC Classification Number
TX840.B3K454 1998

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Info zu diesem Verkäufer

SPARKLING CREATIONS INC

100% positive Bewertungen7.566 Artikel verkauft

Mitglied seit Jul 2000
Antwortet meist innerhalb 6 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Do you like things that sparkle? If you answered yes then you are in the right place.I enjoy embellishing things...all kinds of things. I create and adorn. If you have an idea please share it.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.8
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (5.741)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
1 Produktbewertungen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Relevanteste Rezensionen

  • Great Book

    This a must have for anyone serious about sauces for smoking or grilling.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: YHO7mlwnTe6@Deleted