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Le Cordon Bleu Pâtisserie und Backfou... von den Köchen von Le Cord spiralgebunden-
FREE US DELIVERY | ISBN: 1439057176 | Quality Books
US $25,34
Ca.EUR 21,75
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:387325757874
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 1439057176
- EAN
- 9781439057179
- Date of Publication
- 2012-01-30
- Release Title
- Le Cordon Bleu Pâtisserie and Baking Foundations Classic Recipes
- Artist
- The Chefs of Le Cordon Bleu
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
- Book Title
- Le Cordon Bleu Pâtisserie and Baking Foundations Classic Recipes
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Delamr Cengage Learning
ISBN-10
1439057176
ISBN-13
9781439057179
eBay Product ID (ePID)
109087288
Product Key Features
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Name
Pâtisserie and Baking Foundations : Classic Recipes
Publication Year
2012
Subject
Courses & Dishes / Cakes, Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Methods / General, Industries / Food Industry, Courses & Dishes / Pastry
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Business & Economics
Format
Spiral
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
38.8 Oz
Item Length
11 in
Item Width
9.6 in
Additional Product Features
Intended Audience
College Audience
Reviews
I. Cookies (Biscuits)II. Cakes (Gateaux) III. Entremets? (Entremets)IV. Tarts? (Tartes)V. Desserts (DessertsVI. Bread and Pastries (Pain et Viennoiseries)VII. Ice Creams and Sorbets (Les Glaces et Les Sorbets)VIII. Recettes Regionale (Regional Recipes)IX. Other Preparations (Autres Préparations)X. Candies (Confiseries)XI. Chocolate (Chocolat)XII. International Patisserie (Patisserie Étrangere) XIII. Conversion Charts
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.865
Table Of Content
I. Cookies (Biscuits)II. Cakes (Gateaux) III. Entremets? (Entremets)IV. Tarts? (Tartes)V. Desserts (DessertsVI. Bread and Pastries (Pain et Viennoiseries)VII. Ice Creams and Sorbets (Les Glaces et Les Sorbets)VIII. Recettes Regionale (Regional Recipes)IX. Other Preparations (Autres Préparations)X. Candies (Confiseries)XI. Chocolate (Chocolat)XII. International Patisserie (Patisserie Étrangere) XIII. Conversion Charts
Synopsis
Comprehensive and easy to understand, LE CORDON BLEU PATISSERIE AND BAKING FOUNDATIONS teaches classic French patisserie techniques within a contemporary and international context. It pays homage to the generations of chefs who have upheld and passed on their passion for Patisserie and Baking to each succeeding generation. Designed to teach the technical secrets of Le Cordon Bleu, all 141 recipes are featured in full-color photographs. The photographs of the finished recipes, as well as ingredient photos and charts, make this book an inspiration for enthusiasts and professionals alike.", Comprehensive and easy to understand, LE CORDON BLEU PATISSERIE AND BAKING FOUNDATIONS teaches classic French patisserie techniques within a contemporary and international context.It pays homage to the generations of chefs who have upheld and passed on their passion for P'tisserie and Baking to each succeeding generation. Designed to teach the technical secrets of Le Cordon Bleu, all 141 recipes are featured in full-color photographs. The photographs of the finished recipes, as well as ingredient photos and charts, make this book an inspiration for enthusiasts and professionals alike.
LC Classification Number
TX773
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer
World of Books USA
88,7% positive Bewertungen•5,2 Mio. Artikel verkauft
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Verkäuferbewertungen (1.568.684)
- 4***7 (213)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kauf1st edition, 2nd impression edition of "The Drunken Forest," by Gerald Durrell is as pictured & described. Arrived quickly & safely! Got a great deal on it! Great communication! The book, with a protective mylar cover, was wrapped in bubble wrap, then wrapped in sturdy cardboard, then placed in a rugged bubble mailer! Fort Knox in a mailer! So hard to get an early edition of this classic! So happy to add to my growing collection of nature & science books! Thank you! !!Seller Highly Recommended!!
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- p***a (187)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufI purchased two books from the same seller; both were accurately advertised in product write ups. Seller responded promptly and securely packaged both books for swift arrival. I am very happy with my purchase and highly recommend this seller.
Produktbewertungen & Rezensionen
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- 28. Aug. 2018
How to make any French baked dessert
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: worldofbooksusa
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