Das Holzpellet-Smoker- und Grill-Kochbuch: Rezepte und Techniken für die...-

Ursprünglicher Text
The Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Recipes and Techniques for the...
by Jautaikis, Peter | HC | LikeNew
ThriftBooks
(4095545)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $6,71
Ca.EUR 5,80
Artikelzustand:
Neuwertig
Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Ganz entspannt. Kostenloser Versand & Rückversand.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Lieferung zwischen Mi, 5. Nov und Do, 13. Nov nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Kostenloser Rückversand.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:376582285725
Zuletzt aktualisiert am 30. Okt. 2025 21:09:47 MEZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781612435596
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Ulysses Press
ISBN-10
1612435599
ISBN-13
9781612435596
eBay Product ID (ePID)
219237735

Product Key Features

Book Title
Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook : Recipes and Techniques for the Most Flavorful and Delicious Barbecue
Number of Pages
196 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Special Appliances
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Peter Jautaikis
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
21.9 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Synopsis
TIPS, TRICKS, AND SECRETS FOR USING A WOOD PELLET SMOKER TO ENHANCE THE FLAVOR OF EVERYTHING, FROM MEATS AND SEAFOOD TO VEGGIES AND BAKED GOODS What's the best way to infuse your barbecue fixings with that quintessential, smoky flavor? This book explains everything you need to know--picking the right pellet flavors, maximizing the potential of your smoker-grill, and mastering cold-smoke and slow-roast techniques. Packed with step-by-step photos and helpful tips, The Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook serves up spectacularly delicious dishes, including: * Cajun Spatchcock Chicken * Teriyaki Smoked Drumsticks * Hickory New York Strip Roast * Texas-Style Brisket * Alder Wood-Smoked Trout * St. Louis-Style Baby Back Ribs * Cured Turkey Drumsticks * Bacon Cordon Bleu * Applewood-Smoked Cheese * Peach Blueberry Cobbler, TIPS, TRICKS, AND SECRETS FOR USING A WOOD PELLET SMOKER TO ENHANCE THE FLAVOR OF EVERYTHING, FROM MEATS AND SEAFOOD TO VEGGIES AND BAKED GOODS What's the best way to infuse your barbecue fixings with that quintessential, smoky flavor? This book explains everything you need to know--picking the right pellet flavors, maximizing the potential of your smoker-grill, and mastering cold-smoke and slow-roast techniques. Packed with step-by-step photos and helpful tips, The Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook serves up spectacularly delicious dishes, including: - Cajun Spatchcock Chicken - Teriyaki Smoked Drumsticks - Hickory New York Strip Roast - Texas-Style Brisket - Alder Wood-Smoked Trout - St. Louis-Style Baby Back Ribs - Cured Turkey Drumsticks - Bacon Cordon Bleu - Applewood-Smoked Cheese - Peach Blueberry Cobbler, Pro tips, BBQ secrets, and wood pellet grilling tricks for using a pellet smoker grill to elevate the flavor of everything, from smoked meats and seafood to vegetables and baked desserts. What's the best way to infuse your barbecue with that rich, wood-smoked flavor? This cookbook explains everything you need to know, choosing the best pellet grill flavors, maximizing your smoker-grill's performance, and mastering low and slow smoking as well as cold smoking techniques. Packed with step-by-step BBQ photos and expert grillmaster tips, The Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook delivers a lineup of competition-worthy smoked recipes, including: - Cajun-Style Spatchcock Chicken - Teriyaki Glazed Smoked Drumsticks - Hickory-Smoked New York Strip Roast - Texas BBQ Brisket - Alder-Smoked Trout - St. Louis Baby Back Ribs - Cured Smoked Turkey Legs - Bacon-Wrapped Cordon Bleu - Applewood-Smoked Cheese Recipe - Peach-Blueberry Pellet Grill Cobbler, TIPS, TRICKS, AND SECRETS FOR USING A WOOD PELLET SMOKER TO ENHANCE THE FLAVOR OF EVERYTHING, FROM MEATS AND SEAFOOD TO VEGGIES AND BAKED GOODSWhat's the best way to infuse your barbecue fixings with that quintessential, smoky flavor? This book explains everything you need to know - picking the right pellet flavors, maximizing the potential of your smoker - grill, and mastering cold - smoke and slow - roast techniques. Packed with step-by-step photos and helpful tips, The Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook serves up spectacularly delicious dishes, including:- Cajun Spatchcock Chicken- Teriyaki Smoked Drumsticks- Hickory New York Strip Roast- Texas - Style Brisket- Alder Wood - Smoked Trout- St. Louis - Style Baby Back Ribs- Cured Turkey Drumsticks- Bacon Cordon Bleu- Applewood - Smoked Cheese- Peach Blueberry Cobbler
LC Classification Number
TX840.B3

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.

Info zu diesem Verkäufer

ThriftBooks

99,2% positive Bewertungen20,0 Mio. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2015
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (5.919.328)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ
  • e***- (122)- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Unfortunately I received a damaged book, the item and the package both were damaged and it was clearly evident its appearance that it happened during transit. The seller was very understanding and gave me a full refund for the damaged book, though it was no fault of their own. Other than the damage, the book was as described, the quality and condition aside from the damaged spot was like new. The cost of the book was reasonable. I would definitely purchase from the seller again.
  • 7***j (862)- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    I recently purchased an item from this eBay seller, and I couldn't be happier with the experience. From the prompt communication to the fast shipping, everything was handled with utmost professionalism. The item arrived exactly as described and was well packaged to ensure its safety during transit. The seller was courteous and responsive, making the entire transaction smooth and hassle-free. I highly recommend this seller to anyone looking for quality products and excellent service.
  • 2***4 (2351)- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    I buy books from this seller all the time. The books are extremely affordable. Every once in a while there's an issue but more often than not, the outcome is positive. Packaging is just a thin sleeve with no bubble protection. This leaves the books open to damage in shipping. However, the seller ships for free. Book was actually in better condition than described - a nice surprise & greatly appreciated!! 👍 Thank you very much, seller!! I'll be back with another order!! 😀

Produktbewertungen & Rezensionen

4.8
30 Produktbewertungen
  • 25 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 5 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Awesome receipe for rib rub!!

    The receipe for the Cajun rib rub alone was worth the price of the cookbook. I've attempted to grill ribs several times but they have never turned out as I had hoped. With my new pellet grill and this rub, I've become the family's "rib master"!

    Bestätigter Kauf: JaZustand: NeuVerkauft von: nrfc2-v5tmg@deleted

  • Great all around book on the history of pellet grills, how they work and great receipes as well.

    Great Recipes and the book helped me to understand my pellet smoker better and the history of that type of grill. It's a great read.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: NeuVerkauft von: grandeagleretail

  • Great Book for the Wood Pellet Beginner.

    Nice verity of meals to choose from.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: Gebraucht

  • Beef rib recipe was awesome!

    Made the beef ribs and they were awesome! I would use a little less salt then the rub calls for but they were so good and almost tasted like brisket

    Bestätigter Kauf: JaZustand: NeuVerkauft von: grandeagleretail

  • Tell you what is in the book.

    As a beginner I think this is a great book. Gives you lots of recipes and good instructions. Highly recommend it.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books