|Eingestellt in Kategorie:

Das Grenzkochbuch: Authentische Hausmannskost des amerikanischen Südwestens und Nordens-

Ursprünglicher Text
The Border Cookbook: Authentic Home Cooking of the American Southwest and Northe
Ezekiel Books
(3012)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $10,50
Ca.EUR 8,94
Artikelzustand:
Sehr gut
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Manchester, New Hampshire, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 31. Jul und Di, 5. Aug bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:376427354369

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
ISBN
9781558321038

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558321039
ISBN-13
9781558321038
eBay Product ID (ePID)
837287

Product Key Features

Book Title
Border Cookbook : Authentic Home Cooking of the American Southwest and Northern Mexico
Number of Pages
512 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Mexican, Regional & Ethnic / American / General, Regional & Ethnic / American / Southwestern States
Publication Year
1995
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Cheryl Jamison, Bill Jamison
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
29.3 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
7.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
95-010799
Reviews
Who could be better on the border beat than Cheryl and Bill Jamison-indefatigable investigators, talented cooks, and unswerving aficionados? Like their other cookbooks,  The Border Cookbook is a must for lovers of American spice and verve., "Cheryl and Bill Jamison make everyday home cooking an exciting adventure. The scents and flavors of authentic border dishes practically jump off the pages of this fine, big book. An outstanding achievement." --Dean Fearing, author of Dean Fearing's Southwest Cuisine "Brimming with historical vignettes, tantalizing recipes, and poignant anecdotes." --Barbara Pool Fenzl, author of Southwest the Beautiful Cookbook "The Jamisons have captured the rustic flavors of authentic border dishes found only at family tables and culinary pit stops along the border." --Jacqueline Higuera McMahan, author of California Rancho Cooking "The Jamisons write with a no-holds-barred enthusiasm about border cooking. I know, from experience, that their food tastes exhuberant, but knowing the food's story makes it that much better." --Deborah Madison, author of The Greens Cookbook, Brimming with historical vignettes, tantalizing recipes, and poignant anecdotes,  The Border Cookbook offers fascinating insights into the cuisine and lore of the Southwest. This book sets itself apart from the crowd by providing regional variations for many of the traditional recipes.
TitleLeading
The
Synopsis
Now more than ever, Southwestern food is a hugely popular trend. As ingredients are becoming more readily available to at-home cooks, there is a great demand for simple, delicious, and authentic recipes that bring Mexican and Southwestern food to our own tables.In their James Beard Book Award-winning cookbook, authors Cheryl Alters Jamison and Bill Jamison combine the best of Mexican and Southwest cooking, bringing together this large region's Native American, Spanish, Mexican, and Anglo culinary roots into one big, exuberant book - The Border Cookbook. In over 300 recipes they explore the common elements and regional differences of border cooking. They offer classic and new recipes that typify cuisines known as Tex-Mex, New Mexican, Sonoran, Cal-Mex, traditional Mexican, Gulf cuisine, and Native American; and their easy-to-follow recipes are suitable for every meal, every day of the week., Now more than ever, Southwestern food is a hugely popular trend. As ingredients are becoming more readily available to at-home cooks, there is a great demand for simple, delicious, and authentic recipes that bring Mexican and Southwestern food to our own tables. In their James Beard Book Award-winning cookbook, authors Cheryl Alters Jamison and Bill Jamison combine the best of Mexican and Southwest cooking, bringing together this large region's Native American, Spanish, Mexican, and Anglo culinary roots into one big, exuberant book - The Border Cookbook. In over 300 recipes they explore the common elements and regional differences of border cooking. They offer classic and new recipes that typify cuisines known as Tex-Mex, New Mexican, Sonoran, Cal-Mex, traditional Mexican, Gulf cuisine, and Native American; and their easy-to-follow recipes are suitable for every meal, every day of the week., Now more than ever, Southwestern food is a hugely popular trend. As ingredients are becoming more readily available to at-home cooks, there is a great demand for simple, delicious, and authentic recipes that bring Mexican and Southwestern food to our own tables. In their James Beard Book Award-winning cookbook, authors Cheryl Alters Jamison and Bill Jamison combine the best of Mexican and Southwest cooking, bringing together this large region's Native American, Spanish, Mexican, and Anglo culinary roots into one big, exuberant book-The Border Cookbook. In over 300 recipes they explore the common elements and regional differences of border cooking. They offer classic and new recipes that typify cuisines known as Tex-Mex, New Mexican, Sonoran, Cal-Mex, traditional Mexican, Gulf cuisine, and Native American; and their easy-to-follow recipes are suitable for every meal, every day of the week.
LC Classification Number
TX715.2.S69J35 1995

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Info zu diesem Verkäufer

Ezekiel Books

99,7% positive Bewertungen10.477 Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2007
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Beliebte Kategorien in diesem Shop

Verkäuferbewertungen (2.979)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • e***r (693)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Arrived safely, shipped fast, packaged very well, outstanding appearance as described, all in good condition, great value, and perfect quality!! Thank you so much, Ezekial Books, for all your special care and efforts to send this! It's exceptional! I'm so grateful!
  • r***o- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Excellent service as always! The book arrived quickly, as described, & in great shape. A very reliable & highly recommended seller. Thanks again!
  • 9***x (44)- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Arrived ahead of schedule. Packed securely, exactly as described. Thank you.

Produktbewertungen & Rezensionen

4.7
3 Produktbewertungen
  • 2 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Well worth it for serious cook!

    I collect cookbooks, but mostly for other cuisines, so when I started a serious hunt for really good cookbooks for authentic Mexican food, I bought about 15 books. I would rate this one as one of the better ones.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: alankirpalani

  • Awesome MexTex Cookbook

    There are so many great recipes.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: jimm_carpe