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Pralinen und Süßigkeiten: Formel, Theorie und Technik für t-

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Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for t
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Zuletzt aktualisiert am 28. Sep. 2025 12:48:51 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
ISBN
9780764588440
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0764588443
ISBN-13
9780764588440
eBay Product ID (ePID)
86646013

Product Key Features

Book Title
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Number of Pages
400 Pages
Language
English
Publication Year
2007
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Peter P. Greweling
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.3 in
Item Weight
0.1 oz.
Item Length
11.1 in
Item Width
8.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade

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Rechtliche Informationen des Verkäufers

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USt-IdNr.: GB 724 4981 18
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