Relish North East and Yorkshire - Second Helping: Original Recipes from the Region's Finest Chefs and Restaurants: 2015 by Duncan L. Peters (Hardcover, 2015)

Chiron_Media_Store (1121713)
99,5% positive Bewertungen
Preis:
£3,66
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 4,19
+ £5,34 Versand
Lieferung ca. Do, 7. Aug - Mi, 13. Aug
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Artikelzustand:
Gut
Title: Relish North East and Yorkshire - Second Helping: Original Recipe Item Condition: used item in a good condition. Publisher: Relish Publications ISBN 13: 9780993467806. Books will be free of page markings.

Über dieses Produkt

Product Information

A fantastic collection of recipes from some of the finest chefs the region has to offer. Each recipe is clearly laid out with detailed instructions and illustrations to make your cooking come alive.

Product Identifiers

PublisherRelish Publications
ISBN-139780993467806
eBay Product ID (ePID)226047167

Product Key Features

Book TitleRelish North East and Yorkshire - Second Helping: Original Recipes from the Region's Finest Chefs and Restaurants: 2015
Number of Pages320 Pages
LanguageEnglish
Publication Year2015
GenreCookbooks
AuthorDuncan L. Peters
FormatHardcover

Dimensions

Item Height240 mm
Item Weight900 g
Item Width170 mm

Additional Product Features

EditorTeresa Peters, Paul Robertson
Country/Region of ManufactureUnited Kingdom
Title_AuthorDuncan L. Peters

Alle Angebote für dieses Produkt

Sofort-Kaufen
Gebraucht

Bewertungen und Rezensionen

5.0
1 Produktbewertung
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

Would recommend

Good value

Compelling content

Es gibt Bewertungen, aber noch keine Rezensionen. Schreiben Sie die erste Rezension