Smoking and Salt Curing: What You Need to Know about Preserving Meat, Game, Fish, and More! by Dion Rosser (2021, Hardcover)

BuyItNowBooks (343801)
99,2% positive Bewertungen
Preis:
£22,04
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 25,26
+ £4,96 Versand
Lieferung ca. Di, 12. Aug - Mi, 20. Aug
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Artikelzustand:
Neu
Title:-Smoking and Salt Curing: What You Need to Know about Preserving Meat, Game, Fish, and More! Author:-Dion Rosser Format:-Hardcover ISBN13:-9781638181361 Language:-English Publisher:-Primasta Publication Date:-2021 Pages:-186 Pages Category:-Houses Condition:-Brand New

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherByzine
ISBN-101638181365
ISBN-139781638181361
eBay Product ID (ePID)3049970661

Product Key Features

Educational LevelAdult & Further Education
Publication Year2021
SubjectGeneral
LanguageEnglish
Publication NameSmoking and Salt Curing: What You Need to Know about Preserving Meat, Game, Fish, and More!
TypeTextbook
AuthorDion Rosser
Subject AreaSelf-Help, Cooking
FormatHardcover

Additional Product Features

Intended AudienceAdult Education

Alle Angebote für dieses Produkt

Sofort-Kaufen
Neu
Noch keine Bewertungen oder Rezensionen