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Jacques Pepins komplette Techniken: mehr als 1.000 Zubereitungen und Rezepte,-
US $10,81
Ca.EUR 9,28
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:364289716932
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 2001-05-01
- Pages
- 848
- ISBN
- 1579121659
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Running Press
ISBN-10
1579121659
ISBN-13
9781579121655
eBay Product ID (ePID)
1886987
Product Key Features
Book Title
Jacques Pépin's Complete Techniques
Number of Pages
848 Pages
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General, Courses & Dishes / General
Publication Year
2001
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
53.1 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2001-025066
Reviews
"Concise. Informative. Indispensible." -- Anthony Bourdain "...Pépin asks the reader to not treat this as a book, treat it as an apprenticeship. I took that to heart, and, indirectly, Jacques Pépin became my mentor through these techniques." -- Tom Colicchio
Photographed by
Perer, Léon
Table Of Content
INTRODUCTION EQUIPMENT 1 THE BASICS 5 SHELLFISH AND FISH 157 VEGETABLES 268 POULTRY AND MEAT 351 CARVING 530 BREADS 551 PASTRY AND DESSERT 581 CONVERSION TABLES 815 INDEX 819
Synopsis
The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pepin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library., The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pépin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library.
LC Classification Number
TX651.P397 2001
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
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AlibrisBooks
98,6% positive Bewertungen•2,0 Mio. Artikel verkauft
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- o***o (1361)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufGreat
- l***o (2788)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufPerfect, thank you
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Produktbewertungen & Rezensionen
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- 13. Jun. 2016
cookbook
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: goodwill_industries_of_san_diego-books
- 12. Jan. 2016
I am a culinary student at Le Cordon Bleu and I absolutely treasure these old school techniques taught by Jacques Pepin, a true classical master chef
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: goodwillbks
- 19. Dez. 2019
Great examples of cooking techniques to try. Love the French way of cooking.
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: decluttr_store
- 07. Okt. 2020
a must own
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: mers_goodwill
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