Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Der neue professionelle Koch vom Culinary Institute of America: gebraucht-
US $15,99
Ca.EUR 13,61
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Letzter Artikel2 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Standard Shipping.
Standort: Sparks, Nevada, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 26. Sep und Fr, 3. Okt bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
- Gratis Rückversand im Inland
- Punkte für jeden Kauf und Verkauf
- Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:364014769667
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Publication Date
- 1995-11-21
- Edition Number
- 6
- Pages
- 1190
- ISBN
- 0471286796
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471286796
ISBN-13
9780471286790
eBay Product ID (ePID)
442683
Product Key Features
Edition
6
Book Title
New Professional Chef
Number of Pages
1216 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.2 in
Item Weight
122 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
95-035590
Dewey Edition
20
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5/7
Table Of Content
Introduction to the Profession. THE FOODSERVICE PROFESSIONAL. The Professional Chef. Food and Kitchen Safety. Nutrition and Healthy Cooking. Equipment Identification. The Raw Ingredients. COOKING IN THE PROFESSIONAL KITCHEN. Mise en Place. Soups. Sauces. Dry-Heat Cooking Methods. Moist-Heat and Combination Cooking Techniques. Charcuterie and Garde-Manager. Baking and Pastry. THE RECIPES. Mise en Place and Stock Recipe. Soup Recipes. Sauce Recipes. Meat Entrees. Poultry Entrees. Fish Entrees. Vegetarian Entrees. International Entrees. Vegetable Side Dishes. Potato, Grain, and Pasta Dishes. Breakfast Recipes. Salads and Salad Dressings. Sandwiches and Pizzas. Hors d2Oeurvres and Appetizers. Sausages, Pates, and Terrines. Breads. Kitchen Desserts. Cakes and Pastries. Appendices. Glossary. Recommended Reading List. Food Associations. Index.
Synopsis
Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
AlibrisBooks
98,8% positive Bewertungen•2,0 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (525.807)
- e***n (390)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufGreat transaction, exactly as described, packed well, and promptly shipped on August 6th. Unfortunately the U.S. Postal Service took 23 calendar days to deliver the book. It was shipped from Pennsylvania, to Atlanta, past Alabama to Texas, enjoyed several days in Texas, then to Minneapolis, Jacksonville, Florida, back to Atlanta, finally to Birmingham, and Huntsville. The seller was very responsive and I decided it was interesting to see if/how the book would arrive. Thanks, Joe
- m***m (2346)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufI’m thrilled with my recent purchase . The website was user-friendly, and the product descriptions were accurate. Customer service was prompt and helpful, answering all my questions. My order arrived quickly, well-packaged, and the product exceeded my expectations in quality. I’m impressed with the attention to detail and the overall experience. I’ll definitely shop here again and highly recommend from this seller to others. Thank you for a fantastic experience!Tobin's Spirit Guide: Official Ghostbusters Edition by Erik Burnham: Used (Nr. 404302598631)
- _***b (57)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufI gave 5 stars on shipping because i sent 2 separate emails + they responded with helpful info, even though it arrived late. This was a great value with free shipping + the condition is very good, better than advertised 🙂! The overall quality and appearance is excellent! I highly recommend this seller and give them 👍👍👍👍
Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 31. Mär. 2021
Great read; buy it
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: specialty*auction*services
- 17. Mär. 2022
A Must for Chefs
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: worldofbooksinc
- 08. Apr. 2023
$ well spent
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: nerd_on_a_mountain
- 05. Apr. 2017
recipes
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: mtwyouth
- 12. Jan. 2023
the new professional chef is for serious cooks
Bestätigter Kauf: JaZustand: NeuVerkauft von: bennettbooksltd
Noch mehr entdecken:
- The Culinary Chronicle Kochbücher,
- Bibliographisches Institut Schule und Ausbildung,
- Bibliographisches Institut Studium und Erwachsenenbildung,
- Nachschlagewerke und Lexika Bibliographisches Institut,
- Bibliographisches Institut Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Bücher übers Kochen Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Erwachsene,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Jugendliche,
- Bücher übers Kochen Essen- & - Trinken-Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Reisen