On Baking by Labensky

American Bargains Warehouse
(41491)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $46,95
Ca.EUR 39,98
Artikelzustand:
Gut
3 verfügbar
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
US $3,99 (ca. EUR 3,40) USPS Media MailTM.
Standort: Nashville, TN, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Okt und Di, 14. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:363927651661
Zuletzt aktualisiert am 05. Okt. 2025 15:15:16 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut: Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr ...
Edition
2
Publish Year
2008
Updated ISBN1
0135238897
Updated ISBN2
9780135238899
ISBN
9780131579231
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0131579231
ISBN-13
9780131579231
eBay Product ID (ePID)
63174985

Product Key Features

Number of Pages
848 Pages
Publication Name
On Baking : a Textbook of Baking and Pastry Fundamentals
Language
English
Publication Year
2008
Subject
Courses & Dishes / Desserts, Methods / Baking
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Sarah R. Labensky, Priscilla Martel, Eddy Vandamme, Klaus G. Tenbergen
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.5 in
Item Weight
74.9 Oz
Item Length
8.6 in
Item Width
10.9 in

Additional Product Features

Edition Number
2
Intended Audience
College Audience
LCCN
2008-010211
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.8/15
Table Of Content
Table of Contents Chapter 1 Professionalism Chapter 2 Tools and Equipment for the Bakeshop Chapter 3 Principles of Baking Chapter 4 Bakeshop Ingredients Chapter 5 Mise en Place Chapter 6 Quick Breads Chapter 7 Yeast Breads Chapter 8 Enriched Yeast Doughs Chapter 9 Laminated Doughs Chapter 10 Cookies and Brownies Chapter 11 Pies and Tarts Chapter 12 Pastry Elements Chapter 13 Cakes and Icings Chapter 14 Custards, Creams and Sauces Chapter 15 Tortes Chapter 16 Ice Cream and Frozen Desserts Chapter 17 Healthful and Special-Needs Baking Chapter 18 Petits Fours Chapter 19 Restaurant and Plated Desserts Chapter 20 Chocolate and Decorative Work APPENDIX I MEASUREMENT AND CONVERSION CHARTS APPENDIX II HIGH-ALTITUDE BAKING APPENDIX III FRESH FRUIT AVAILABILITY CHART APPENDIX IV VOLUME FORMULAS APPENDIX V TEMPLATES APPENDIX VI PROFESSIONAL ORGANIZATIONS Glossary Bibliography Recipe Index Subject Index
Synopsis
From the creators of the best-selling "On Cooking, 4/e" comes the new edition of "On Baking--"the source for learning the practice of baking and the pastry arts. Lavishly illustrated, it is the most complete guide on the market--emphasizing baking principles over formulas and reinforcing each technique with a companion recipe and illustrations. With ample coverage of the craft, equipment, and ingredients, it addresses all aspects of baking and a wide range of styles. This new edition inspires readers' creativity with over 285 new photos, 50 new recipes, and more on advanced decorating and confectionery techniques., From the creators of the best-selling On Cooking, 4/e comes the new edition of On Baking the source for learning the practice of baking and the pastry arts. Lavishly illustrated, it is the most complete guide on the market emphasizing baking principles over formulas and reinforcing each technique with a companion recipe and illustrations. With ample coverage of the craft, equipment, and ingredients, it addresses all aspects of baking and a wide range of styles. This new edition inspires readers' creativity with over 285 new photos, 50 new recipes, and more on advanced decorating and confectionery techniques.
LC Classification Number
TX763

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

American Bargains Warehouse

95,8% positive Bewertungen218.612 Artikel verkauft

Mitglied seit Okt 2007
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
We are a longtime Ebay business based in the USA. Since 2009, we have been carefully selecting an inventory of Books, Health Products, Fine Art, and other Home Goods to sell at unbeatable prices. Over ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
4.7
Lieferzeit
4.6
Kommunikation
4.7

Verkäuferbewertungen (40.028)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
5 Produktbewertungen
  • 5 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Great product would definitely purchase again if needed

    It's very informative I am now taking a baking class where the book is a little more expensive so I decided to get the one that was an earlier version and is very helpful and it is still very updated so the price was good and thanks again

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: second.sale

  • Just what I needed for my culinary educa...

    Just what I needed for my culinary education. Plus the disc is still with this book which is even better !!

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: second.sale

  • Excellent

    Great resource

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: lionslove2004