Tolle Wurstrezepte und Fleischpökeln von Rytek Kutas 2007, Hardcover 4. Auflage-

Ursprünglicher Text
Great Sausage Recipes and Meat Curing by Rytek Kutas 2007, Hardcover 4th Edition
SOLID STATE RESALE
(378)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $16,99
Ca.EUR 14,46
Artikelzustand:
Akzeptabel
Das interessiert die Leute. 2 haben das auf ihrer Beobachtungsliste.
Versand:
US $5,97 (ca. EUR 5,08) USPS Media MailTM.
Standort: Troy, Missouri, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 26. Sep und Do, 2. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:357559625915

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Akzeptabel: Buch mit deutlichen Gebrauchsspuren. Der Einband kann einige Beschädigungen aufweisen, ...
Type
Cook Book
Literary Movement
Enlightenment
Era
2020s
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Country/Region of Manufacture
United States
Intended Audience
Ages 9-12, Young Adults, Adults
Vintage
No
ISBN
9780025668607
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Information

One of the most definitive manuals on sausage making in the English language. --Craig Claiborne If I could only have one book on sausage making this would be the one. -- squidoo.com Great Sausage Recipes and Meat Curing is the most comprehensive book available on sausage making and meat curing and has sold more than 500,000 copies worldwide. It is easily understood, contains a wide variety of recipes, and is very effective in helping solve common problems. It is written by a man who learned the art of sausage making and meat curing at a very young age and who made a living smoking and curing meats.Curing and smoking meat using natural and synthetic casingsSelecting and storing meat and choosing other ingredients Fresh Italian Sausage, Dried Beef, Andouille Sausage, Kippered Salmon

Product Identifiers

Publisher
Stackpole Books
ISBN-10
0025668609
ISBN-13
9780025668607
eBay Product ID (ePID)
1312838

Product Key Features

Edition
4
Book Title
Great Sausage Recipes and Meat Curing
Number of Pages
560 Pages
Language
English
Publication Year
2007
Topic
Specific Ingredients / Meat
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Rytek Kutas
Format
Book, Hardcover

Dimensions

Item Height
1.8 in
Item Weight
37.7 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
6.5 in

Additional Product Features

Dewey Edition
19
Lccn
86-031113
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.6/6
Lc Classification Number
Tx749.K76 1987

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

SOLID STATE RESALE

99,5% positive Bewertungen978 Artikel verkauft

Mitglied seit Okt 2016
Antwortet meist innerhalb 12 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.7
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (291)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • k***k (363)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Book was in excellent condition! Price was perfect. Came as described(I think it was better than described). Packaged with care! Shipped quick with no problems! A+++ Highly Recommend! Very happy with transaction!
  • 4***j (36)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    This light meter is great! Shipping was fast and it was well packed. The meter is as described and priced fairly. It is the perfect accessory for my Argus C3 Match-Matic. The same model it would have worn when new. I would gladly buy from this seller again.
  • o***i (55)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Thank you for your prompt shipping! My books were well packaged and arrived in good condition The three books were as described The price was a good value for the boxed set

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
31 Produktbewertungen
  • 30 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Great resource for amateur sausage makers!

    This was an update from the original publication. Love the recipes and meat processing tips!

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: gently.loved.books

  • The standard by which all other meat product books are compared!

    This is my second one of these books. The first one disappeared during one of our moves. In depth explanations of why and how to make great sausage and other meat dishes.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: goodwillofsiliconvalley

  • great book if you are into sausage makong

    Recipes are great especially the breakfast sausage one. Home made sausage can't be beat. do's and don'ts are very useful. Great way to get the family together.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: greaternebraskagoodwill

  • Buy this if you want to make quality meat products and you want to buy just one book.

    It is a complete start to finish on how to make meat products from the animal.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • Worth it

    Very informative. I specially like how its got a conversion table and glossary at the back. Their story about how they got into the sausage business and what they recommend. Great reference for meat processing at home.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: betterworldbooks