Der Leitfaden für Anfänger zum Einkochen von Lebensmitteln zu Hause: Einfache Anleitung zum Einmachen-

Ursprünglicher Text
The Beginner's Guide to Preserving Food at Home: Easy Instructions for Canning
RD Ranch
(2916)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $14,99
Ca.EUR 12,76
Artikelzustand:
Neu
Letzter Artikel1 verkauft
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Wurde auch von anderen Nutzern gekauft. Schon 1 verkauft.
Versand:
US $7,70 (ca. EUR 6,56) USPS Priority Mail®.
Standort: Ione, California, USA
Bei Kombiversand sparen
Mehrere Artikel kaufen
Sie erhalten automatisch Versandrabatte, wenn Sie mindestens zwei teilnahmeberechtigte Artikel vom selben Verkäufer kaufen.
Bündeln und sparen
Um zu sehen, ob Artikel teilnahmeberechtigt sind, einfach die Artikel in den Warenkorb legen. Der Betrag für Kombiversand wird dann an der Kasse angezeigt.
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 25. Sep und Mo, 29. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:353334656166
Zuletzt aktualisiert am 29. Jun. 2025 15:45:06 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Cookery Topic
Canning, Fish, Herbs, Preserving
Region
Africa, Alaska
Country/Region of Manufacture
Iraq
Subjects
Animals & Pets
Regional Cuisine
American
ISBN
9781603421454
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing
ISBN-10
1603421459
ISBN-13
9781603421454
eBay Product ID (ePID)
102867163

Product Key Features

Edition
3
Book Title
Beginner's Guide to Preserving Food at Home : Easy Techniques for the Freshest Flavors in Jams, Jellies, Pickles, Relishes, Salsas, Sauces, and Frozen and Dried Fruits and Vegetables
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Janet Chadwick
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
18.1 Oz
Item Length
9 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2009-006688
Reviews
"Overall, this book provides an excellent overview of the history of imaging, HDR imaging algorithms, and the abilities of the human visual system. The book is a great achievement for the authors, and it will be well appreciated by anyone who enjoys learning about a field from the key players. Most importantly, it will encourage the reader to think about how visual processing works, and how that process can serve as a model for imaging systems for HDR images."  ( Journal of Electronic Imaging , 1 September 2012)
TitleLeading
The
Synopsis
Freeze, dry, can, root cellar, and brine your favorite produce right at home. For those with a bounty of fresh produce but short on time, Janet Chadwick's introduction to the world of preserving provides step-by-step instructions and inspiring easy-to-follow recipes. Preserving tips, hints, and shortcuts, along with guidance on essential time-saving equipment and methods for keeping vegetables, fruits, and herbs at peak freshness until you're ready to work with them give busy home cooks greater flexibility in making the harvest last. Discover the best and quickest techniques for root cellaring, freezing, canning, and drying everything from asparagus to winter squash, from apples to strawberries. Then dip into recipes for pickles, relishes, sauerkraut, sauces, jams, marmalades, and more. A troubleshooting chapter answers frequently asked questions and a selection of recipes for quick harvest dishes serves up stress-free, healthy mealtime inspiration that makes the most of the fresh foods you're already processing. So pick up a crate of inexpensive, less-than-perfect tomatoes at the farmers' market and turn them into jars of spicy salsa or buy a few extra peaches and can a delicious batch of jam to serve with breakfast. You'll extend the summer harvest and find yourself serving up delicious, locally grown food all year long., Freeze, dry, can, root cellar, and brine your favorite produce right at home. Janet Chadwick's introduction to the world of preserving provides step-by-step instructions and inspiring easy-to-follow recipes. Pick up a crate of inexpensive, less-than-perfect tomatoes at the farmers' market and turn them into jars of spicy salsa, or buy a few extra peaches and can a delicious batch of jam to serve with Sunday breakfast. You'll extend the summer harvest and find yourself serving up delicious, locally grown food all year long., This friendly food preservation primer gives first-timers and experienced preservers all the foundational knowledge and new ideas they need to make the most of the harvest.
LC Classification Number
TX601.C43 2009

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

RD Ranch

97,8% positive Bewertungen10.098 Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2000
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
The RD Ranch Gift Shop is for the most part a family operated mail order business. The items we carry are quality items that I use in my home, barn, or while hunting or fishing. We are adding products ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
4.6
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (3.162)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • c***l (742)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Smooth and easy ttrandaction with this stellar 5-star eBay seller. Excellent communication, item was well packaged for transport and arrived in great condition.
  • 9***m (2938)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Item as described. Fast and secure shipping. No worries with this honest and reliable seller! Thank you!
  • k***m (1570)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Super fast shipping! Item exactly as described! Great trusted Ebay vendor! Buy here!

Produktbewertungen & Rezensionen

4.8
8 Produktbewertungen
  • 7 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Very helpful

    This guide is a good book to read if you're just starting to can. I've found it quite helpful.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: Gebraucht

  • Beginner's Guide to Preserving Food

    Perfect book for a beginner!

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: bluevasemarketplace