|Eingestellt in Kategorie:

Saucen: Klassische und moderne Saucenherstellung von James Peterson 1998 HC DJ-

Ursprünglicher Text
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making by James Peterson 1998 HC DJ
P and F Tradeables
(4382)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $11,00
Ca.EUR 9,45
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Akzeptabel
Food spot on a page. Wear to the dust jacket.
Ganz entspannt. Kostenloser Rückversand.
Versand:
US $6,72 (ca. EUR 5,77) USPS Media MailTM.
Standort: Bigfork, Montana, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 13. Aug und Mo, 18. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Kostenloser Rückversand.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:335800862407
Zuletzt aktualisiert am 28. Apr. 2025 05:59:50 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Akzeptabel
Buch mit deutlichen Gebrauchsspuren. Der Einband kann einige Beschädigungen aufweisen, ist aber in seiner Gesamtheit noch intakt. Die Bindung ist möglicherweise leicht beschädigt, in ihrer Gesamtheit aber noch intakt. In den Randbereichen wurden evtl. Notizen gemacht, der Text kann Unterstreichungen und Markierungen enthalten, es fehlen aber keine Seiten und es ist alles vorhanden, was für die Lesbarkeit oder das Verständnis des Textes notwendig ist. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Food spot on a page. Wear to the dust jacket.”
Artist
James Peterson
Date of Publication
19980127
Publication Name
N/A
Release Title
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
City of Publication
New York
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Inscribed
No
Vintage
Yes
Colour
N/A
Brand
N/A
Type
Hardback
EAN
9780471292753
ISBN
0471292753
Country of Publication
United States
Country/Region of Manufacture
United States

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471292753
ISBN-13
9780471292753
eBay Product ID (ePID)
349815

Product Key Features

Edition
2
Book Title
Sauces : Classical and Contemporary Sauce Making
Number of Pages
624 Pages
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Publication Year
1998
Illustrator
Yes
Features
Revised
Genre
Cooking
Author
James Peterson
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.9 in
Item Weight
54.5 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.8/14
Table Of Content
A Short History of Sauce Making. Equipment. Ingredients. Stocks, Glaces, and Essences. Liaisons: An Overview. White Sauces for Meat and Vegetables. Brown Sauces. Stock-Based and Nonintegral Fish Sauces. Integral Meat Sauces. Integral Fish and Shellfish Sauces. Crustacean Sauces. Jellies and Chauds-Froids. Hot Emulsified Egg-Yolk Sauces. Mayonnaise-Based Sauces. Butter Sauces. Salad Sauces, Vinaigrettes, Salsas, and Relishes. Purees and Puree-Thickened Sauces. Pasta Sauces. Asian Sauces. Dessert Sauces. Appendix. Glossary. Sources. Purveyors. Bibliography. Index.
Edition Description
Revised edition
Synopsis
This revised and updated edition on sauces includes a 32-page insert with 100 colour photographs, new chapters on Asian sauces and pasta sauces, a section on wine and sauce pairing, and expanded sections on lighter, healthier sauces, such as infused oils and chutneys., Sauces, winner of the1991 James Beard Cookbook-of-the-Year award and the ultimate reference for sauce making, is now available in a new, update and expanded edition. With more than 325 recipes in all, this book includes all-new chapters on Asian sauces and pasta sauces, plus new recipes that cater to lighter, contemporary tastes., "Here is yet another cookbook that can stand among the best reference works. I suspect it’s a harbinger of kindred books to come as publishers begin to respond to a growing audience of cookreaders who hunger for connected, nuanced, reliably researched information…." —Gourmet Magazine "James Peterson has done for sauces that which Escoffier did for the cuisine of La Belle Époque…. Sauces is a manual for the professional cook and, as such, it will rapidly become a classic and indispensable reference…." —Richard Olney, From the Foreword "It’s the single contemporary reference on the subject that is both comprehensive and comprehensible. I love Jim’s recipes (and there are gems all over the place here), but what’s special about Sauces is the text: It reads so well that this is the kind of book you can take to bed." —Mark Bittman, From the Foreword "This is a book I wish I had written myself…. Every few decades a book is written that says all there is to say on a subject, or has all the information and passion that sets the standard for professional and amateurs alike. Sauces is one of the best culinary books of this century in English…." —Jeremiah Tower, Stars Restaurant "The art of sauce making is the cornerstone of serious cooking. This book is a must for the new generation of creative cooks who wish to build on the classical French foundation with contemporary, delicious variations." —Daniel Boulud, Daniel "It is a special reference book—comprehensive and inspiring…." —Alice Waters, Chez Panisse

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

P and F Tradeables

99,2% positive Bewertungen9.705 Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2013
Antwortet meist innerhalb 12 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Peddlers and purveyors of new and upcycled items, including the unique, decorative, and functional. Please, browse. We welcome your comments.
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (4.146)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ

Produktbewertungen & Rezensionen

4.7
12 Produktbewertungen
  • 9 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 2 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • A classic book on sauces.

    Classic book on sauces. A 'must have' for anyone in the industry. It's also well-written and easy enough to understand for any home cook. One of my top-10 kitchen books.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • A very good book to keep for life

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • Very good book

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • There is some powder substance in some o...

    There is some powder substance in some of the pages. It might simply be flour or baking soda so I will need to take it outside to empty it. It's a huge book and looks to have lots of delightful recipes.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: second.sale

  • Buy it

    Great book and price

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: second.sale