Essen und Wein Jährliches Kochbuch Essen und Wein Jährliches Kochbuch Rezeptjahr 2008-

Ursprünglicher Text
Food and Wine Annual Cookbook Food and Wine Annual Cookbook Year of Recipes 2008
Always In All Ways
(222)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $5,06
Ca.EUR 4,35
oder Preisvorschlag
Bisher US $5,95 (- 15%)Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
Artikelzustand:
Neuwertig
Versand:
US $4,47 (ca. EUR 3,85) USPS Media MailTM.
Standort: Whittier, California, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 16. Okt und Mo, 20. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:324992497411
Zuletzt aktualisiert am 16. Nov. 2023 17:49:27 MEZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9781932624243
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
American Express Food & Wine Magazine Corporation
ISBN-10
1932624244
ISBN-13
9781932624243
eBay Product ID (ePID)
63467039

Product Key Features

Book Title
Food and Wine Annual Cookbook : an Entire Year of Recipes
Number of Pages
423 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / American / General, General
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Kate Heddings
Book Series
Food and Wine Annual Cookbook Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
42.2 Oz
Item Length
10 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Synopsis
Almost one million subscribers heartily agree: there's always something delicious going on in "Food & Wine," And it's all here in the annual cookbook, which includes every recipe published in the magazine during 2007 more than 600 of them accompanied by scrumptious-looking photographs. The contributors remain absolutely stellar, cuisine's finest, including such cookbook authors, chefs, and food luminaries as Jacques Pepin, Jean-Georges Vongerichten, Paula Wolfert, and Al Roker. Plus, this year's volume is organized seasonally, so it's even easier to find the right recipe for the right occasion. Mouthwatering dishes like Emeril Lagasse's Shrimp-and-Corn Bisque, Mario Batali's T-Bone Fiorentina with Sauteed Spinach, and Thomas Keller's Over-the-Top Mushroom Quiche were tested on home appliances, making them easy to re-create and delicious to eat. In addition, the volume includes 50 brand-new test-kitchen tips, as well as an extensive glossary of accessible wines. Here's real food that real people who want to eat well can actually prepare; recipes that reflect the many ways we cook today., Almost one million subscribers heartily agree: there's always something delicious going on in Food & Wine. And it's all here in the annual cookbook, which includes every recipe published in the magazine during 2007 more than 600 of them accompanied by scrumptious-looking photographs. The contributors remain absolutely stellar, cuisine's finest, including such cookbook authors, chefs, and food luminaries as Jacques Pepin, Jean-Georges Vongerichten, Paula Wolfert, and Al Roker. Plus, this year's volume is organized seasonally, so it's even easier to find the right recipe for the right occasion. Mouthwatering dishes like Emeril Lagasse's Shrimp-and-Corn Bisque, Mario Batali's T-Bone Fiorentina with Sauteed Spinach, and Thomas Keller's Over-the-Top Mushroom Quiche were tested on home appliances, making them easy to re-create and delicious to eat. In addition, the volume includes 50 brand-new test-kitchen tips, as well as an extensive glossary of accessible wines. Here's real food that real people who want to eat well can actually prepare; recipes that reflect the many ways we cook today.

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Always In All Ways

100% positive Bewertungen355 Artikel verkauft

Mitglied seit Nov 2001
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Assortment of items at reasonable prices
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.8
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (130)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Excellent communication, pricing and fast shipping. A+++++ seller. Looking forward to future purchases. Thanks
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    The purse was just as described. It was packaged well and promptly delivered.
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Item exactly as described and pictured. Fast shipping.