Le Bernardin Kochbuch: Vier-Sterne-Einfachheit von Eric Ripert, Maguy Le Coze-

Ursprünglicher Text
Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity by Eric Ripert, Maguy Le Coze
Booksxpress
(10434)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $37,23
Ca.EUR 32,19
Artikelzustand:
Neu
5 verfügbar
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Glendale Heights, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 20. Okt und Sa, 25. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:305827884430
Zuletzt aktualisiert am 30. Mai. 2025 10:00:14 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9780385488419
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0385488416
ISBN-13
9780385488419
eBay Product ID (ePID)
375057

Product Key Features

Book Title
Bernardin Cookbook : Four-Star Simplicity
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
1998
Topic
Methods / Gourmet, Regional & Ethnic / French, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Specific Ingredients / Seafood
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Author
Maguy Le Coze, Eric Ripert
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
43.1 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
98-014704
Reviews
Advance Praise for Le Bernardin Cookbook: "France's greatest gifts to America are both matchless expressions of uncomplicated elegance and perfect clarity: the Statue of Liberty in the 19th century and Le Bernardin in the 20th." --Alan Richman, GQ "To dine at Le Bernardin is an unforgettable experience. To be able to re-create these recipes so easily is an amazing accomplishment. Maguy Le Coze and Eric Ripert have elevated home cooking to a new level." --Thomas Keller, The French Laundry, Yountville, California "With the same recipe for impeccable freshness, uncommon taste, and heartfelt exuberance that has made Le Bernardin our country's seafood standard-bearer since 1986, the Le Bernardin Cookbook is sure to become a well-thumbed-through star in every home cook's collection. Best of all, these exciting recipes will make you want to cook fish again: they are straightforward, doable, and delicious." --Danny Meyer, coauthor, The Union Square Cafe Cookbook
TitleLeading
Le
Edition Description
Revised edition
Synopsis
Cusine from New York's four-star seafood restaurant, Le Bernardin, is made accessible to everyone in more than 100 meticulously formulated and carefully tested recipes for all courses, from appetizers through dessert, in this cookbook from Le Bernardin chef Eric Ripert and owner Maguy Le Coze. The food served in Le Bernardin's beautiful dining room is as subtle and refined as any in the world, and because fish and shellfish are often best turned out quickly and simply, the recipes in this book can be reproduced by any home cook. Maguy Le Coze traces the origins of Le Bernardin's "simplicity" to her late brother, Gilbert, the restaurant's legendary cofounder and first chef. Today, Chef Eric Ripert carries on Gilbert's simplistic tradition with dishes such as Poached Halibut on Marinated Vegetables, Pan-Roasted Grouper with Wild Mushrooms and Artichokes, and Grilled Salmon with Mushroom Vinaigrette. And, of course, there are the desserts for which Le Bernardin is also so well known--from Chocolate Millefeuille to Honeyed Pear and Almond Cream Tarts. Essential to the experience of dining at Le Bernardin and to the Le Bernardin Cookbook are the dynamic and charming personalities of Maguy Le Coze and Eric Ripert, whose lively dialogue and colorful anecdotes shine from these pages as brightly as the recipes themselves.
LC Classification Number
TX747.L385 1998

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Booksxpress

96,4% positive Bewertungen42.754 Artikel verkauft

Mitglied seit Dez 2023
Antwortet meist innerhalb 48 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Booksxpress, which was founded in 2013, is one of the most sought-after marketplace booksellers nationally and internationally, shipping over 2.5 million books a year from our U.S. fulfillment ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.8

Verkäuferbewertungen (12.061)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ
  • j***s (1109)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Just as described, great condition, great packaging, good price, thanks so much, oh & I think you gave me the wrong tracking number, as this just came today July 28th, the one I got came last week in another part of NY, thanks though, A+++ Seller :)
  • o***o (245)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Couldn’t believe the price I was able to get this masterpiece for. Seller was fantastic; not only was the shipping unbeatable, the packing and communication was top notch!!! Seller gets 5 ⭐️’s across the board💯
  • d***i (220)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Packed safely and securely - Shipping was slow (10 days from an hour and a half away!) but it was Free! I thought Price was especially reasonable! Book came in Exactly as Described and I can't wait to start reading it! I Recommend this Seller!

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
3 Produktbewertungen
  • 3 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Eric Ripert knows from fish-cooking...

    This is a great cookbook for ambitious cooks looking to attempt some really high-end recipes, with an emphasis on seafood. Many of the recipes are less complicated than they appear, and even if the meal and presentation don't come out exactly as they would if Eric Ripert was handling the preparation, anything close is going to be better than fish-sticks and ketchup. Don't let the fear of not being able to consistently meet the standards of a Michelin star French chef keep you from taking a shot at improving whatever it is you do in your home kitchen.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books

  • Excellent Transaction! This is a gorgeous cookbook. It makes four star recipes simplistic. The cookbook is in very good condition. It was wrapped

    Excellent Transaction! This is a gorgeous cookbook. It makes four star recipes simplistic. The cookbook is in very good condition. It was wrapped very carefully for shipping.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: booksrun

  • Great

    Great

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: mcbwpns