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Kulinarik Mathe-
US $13,76
Ca.EUR 11,74
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:267361609382
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9780471387404
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471387401
ISBN-13
9780471387404
eBay Product ID (ePID)
1926106
Product Key Features
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Publication Name
Culinary Math
Subject
General, Methods / General
Publication Year
2001
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.4 in
Item Weight
9.2 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2001-024344
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.5/01/51
Table Of Content
Preface. Math Basics. Units of Measure: Volumes and Weights in the U.S. Kitchen. Basic Conversion of Units of Measure within Volume or Weight. Converting to and from Mixed Measures within Weight or Volume. Advanced Conversions with Units of Measure between Weight and Volume. Yield Percentage. Finding Cost. Edible Portion Cost. Recipe Costing. Applying Yield percentage in the Kitchen. Special Topics. Recipe Size Conversion. Kitchen Ratios. Metric Measures. Review. Appendix : Proper Measuring Techniques. Answer Section. Index.
Synopsis
' Reviews addition, subtraction, multiplication, and division, with real-life applications. ? Outlines basic conversion instructions, which allows the student or professional chef to tailor recipes to his/her operations' needs. ? Specifies costing, which allows the student or professional chef to create a menu that is fully functional and meets the financial objectives of the operation. ? Spotlights (on chefs) will help the reader find useful applications for math principles., ' Reviews addition, subtraction, multiplication, and division, with real-life applications. Outlines basic conversion instructions, which allows the student or professional chef to tailor recipes to his/her operations' needs. Specifies costing, which allows the student or professional chef to create a menu that is fully functional and meets the financial objectives of the operation. Spotlights (on chefs) will help the reader find useful applications for math principles., Easy lessons for mastering essential culinary math skills Culinary Math presents proven step-by-step methods for understanding foodservice mathematics and using it appropriately. Throughout, the book includes concrete examples that connect math concepts to real-world applications, as well as self-tests to help readers develop problem-solving skills. Authored by instructors at The Culinary Institute of America, this easy-to-use reference reviews basic addition, subtraction, multiplication, and division; presents the units of measure used in most professional kitchens in the United States; and offers simple methods for converting weight and volume measures. It also shows how to: Calculate yield percent Determine costs, edible portion costs, and recipe costs Find out the amount of a product needed for a particular use Carry out conversions for purchasing and food costing Understand and use kitchen ratios Convert U.S. measures to metric units and vice versa Culinary Math is an indispensable companion for students as well as for professional chefs, caterers, and others in need of a reliable training resource or handy quick reference.
LC Classification Number
TX652.B5844 2002
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
everythinguneed&more
98,6% positive Bewertungen•11.673 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Verkäuferbewertungen (4.345)
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