Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Kochen unter Druck von Lorna J. Sass (1989, Hardcover)-
US $9,99
Ca.EUR 8,49
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Abholung:
Kostenlose Abholung in 75074 Plano, United States
Versand:
US $5,22 (ca. EUR 4,44) USPS Media MailTM.
Standort: Plano, Texas, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 12. Sep und Di, 16. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
14 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
- Gratis Rückversand im Inland
- Punkte für jeden Kauf und Verkauf
- Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:257062776751
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Country/Region of Manufacture
- United States
- ISBN
- 9780688088149
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0688088147
ISBN-13
9780688088149
eBay Product ID (ePID)
867438
Product Key Features
Book Title
Cooking under Pressure
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Reference, Methods / Cookery for One, Methods / Special Appliances
Publication Year
1989
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
19.3 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
6.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
89-031707
Reviews
"Sass makes it clear that good food can not only be delicious, but instantaneous and healthful for eaters as well as the planet... Anyone who doesn't own a pressure cooker will want one right away." -- Marion Nestle, professor of Nutrition, Food Studies, and Public Health at New York University and author of What to Eat "In her classic book, Lorna Sass dazzles us with her time- and energy-saving techniques and fabulous recipes, from soup to risotto, brisket to cheesecake. Bravo!" -- Peter Berley, author of Fresh Food Fast A SeriousEats.com best cookbook of 2010 -- SeriousEats.com, In her classic book, Lorna Sass dazzles us with her time- and energy-saving techniques and fabulous recipes, from soup to risotto, brisket to cheesecake. Bravo!
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5/87
Synopsis
The 20th Anniversary Edition of the classic cookbook from the leading authority on speed-cooking, Cooking Under Pressure by Lorna Sass offers a mouthwatering array of extraordinary dishes that can be prepared in minutes--from classic ossobucco to chocolate cheesecake--using a pressure cooker. A James Beard Award-winning cookbook author and food writer who has written for the Washington Post, New York Times, Food & Wine, Woman's Day and other publications, Lorna Sass shows you how to turn out meals in one-third the time of conventional methods without sacrificing moisture, flavor, aroma, or nutritional content. Newly updated and revised for contemporary tastes and more efficient machines, Cooking Under Pressure is the cookbook that inspired a whole generation of home cooks to dust off their pressure cookers., The 20thAnniversary Edition of the classic cookbook from the leading authority on speed-cooking,Cooking Under Pressure by Lorna Sass offers a mouthwatering array of extraordinary dishes that can be prepared in minutes--from classic ossobucco to chocolate cheesecake--using a pressure cooker. A James Beard Award-winning cookbook author and food writer who has written for the Washington Post, New York Times, Food & Wine, Woman's Day and other publications, Lorna Sass shows you how to turn out meals in one-third the time of conventional methods without sacrificing moisture, flavor, aroma, or nutritional content. Newly updated and revised for contemporary tastes and more efficient machines, Cooking Under Pressure is the cookbook that inspired a whole generation of home cooks to dust off their pressure cookers.
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
The Books of Your Dream
100% positive Bewertungen•7.919 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (5.584)
- 4***4 (367)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufBook arrived safely in good condition, better than described. Nice book, good quality at reasonable price. Very happy with appearance. Thank you for accepting my offer. Book packed tightly.
- e***e (151)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufAs described, fast shipping, great price!
- i***a (739)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufReceived package in good condition. Good seller, would buy from again.Victory in Tripoli : How America's War with the Barbary Pirates E (Nr. 297069106940)
Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 03. Feb. 2016
Easy in a hard cover!
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: lmSQvh2qQ-a@Deleted
Noch mehr entdecken:
- Bücher übers Kochen Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Erwachsene,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Jugendliche,
- Französische Bücher über Kochen Sachbuch,
- Englische Bücher über Kochen Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Essen- & - Trinken-Sachbuch,
- Bücher übers Kochen Sachbuch Reisen,
- Einfache köstliche Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Gesundheit-, - Ernährung- & - Medizin-Sachbuch Bücher übers Kochen,
- Steffen-Henssler-Kochbücher-Sachbuch Bücher übers Kochen