|Eingestellt in Kategorie:

Glutenfreier Träger von Richard Copperge 150 aromatische Rezepte aus aller Welt-

Ursprünglicher Text
Gluten Free Backing by Richard Copperge 150 Flavorful Recipes from the World's
Reverse 2 Natural
(698)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $2,99
Ca.EUR 2,58
oder Preisvorschlag
Bisher US $9,98 (- 70%)Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
Artikelzustand:
Neu
Versand:
US $4,97 (ca. EUR 4,30) USPS Media MailTM.
Standort: Rock Hill, South Carolina, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 8. Aug und Mi, 13. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:256836585584

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9781598696134

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Adams Media Corporation
ISBN-10
1598696130
ISBN-13
9781598696134
eBay Product ID (ePID)
102920685

Product Key Features

Book Title
Gluten-Free Baking with the Culinary Institute of America : 150 Flavorful Recipes from the World's Premier Culinary College
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Topic
Health & Healing / General, Health & Healing / Low Salt, Health & Healing / Gluten-Free, Regional & Ethnic / American / General, Methods / Baking
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Richard J. Coppedge Jr.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
12.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2010-281982
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5631
Synopsis
Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows readers how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: Maple Pecan Tart Pineapple Upside-Down Cake Cream Cheese Rugelach Molten Chocolate Cake Ham and Cheese Scones Potato Leek Quiche Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, readers will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, readers will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not., Enjoy these 150 delicious, flavorful gluten-free recipes from the world's premier culinary college. Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows you how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: -Maple Pecan Tart -Pineapple Upside-Down Cake -Cream Cheese Rugelach -Molten Chocolate Cake -Ham and Cheese Scones -Potato Leek Quiche -Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, you will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, you will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not., Features information for understanding the requirements of gluten-free baking; with sidebars on gluten-free lifestyle, culinary techniques, preparation tips, and human interest anecdotes about people Chef Coppedge has helped.
LC Classification Number
RM237.86

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Reverse 2 Natural

100% positive Bewertungen2.131 Artikel verkauft

Mitglied seit Jul 2011
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Reverse ll Natural can appreciate good media. Thank you for visiting our store.Our Books- All of our books are in perfect condition. There is no writing, highlighting, or damage that will not be ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (669)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • 5***n (13)- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Item arrived as described and was well packaged. Sellers communication was excellent as well. Will certainly be looking to purchase from this seller again!
  • a***1 (127)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Thank you! The shipping was fast and the packaging was great. The book was described as new, but the top right corner on the front cover was bent. I am still leaving 5 stars because the rest of the book was definitely in new condition.
    Antwort von reverse2natural- Verkäufer reverse2natural hat auf Bewertung reagiert.- Verkäufer reverse2natural hat auf Bewertung reagiert.
    We sincerely apologize for the slight bend in the corner. Please know that we always use our own photos so you can see the exact item you're purchasing—no surprises, just honesty and transparency. We truly appreciate your order and your trust in us. Thank you for supporting our small business! If you have any questions or concerns, please don’t hesitate to reach out—we’re here to help.
  • n***a (1010)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Fast and speedy service! Just as pictured and described. Well packed and arrived in great condition. Thanks again.
    Antwort von reverse2natural- Verkäufer reverse2natural hat auf Bewertung reagiert.- Verkäufer reverse2natural hat auf Bewertung reagiert.
    "Thank you so much for the wonderful feedback! I'm glad everything arrived safely and met your expectations. It was a pleasure—hope to serve you again soon!"

Produktbewertungen & Rezensionen

4.5
4 Produktbewertungen
  • 3 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Excited to bake again

    Lots of good recipes for baking. This book makes having to be gluten free less heartbreaking. Not sure how all the recipes taste but its exciting to know i can eat all these foods i miss.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: 6NUKRlM-SX-@Deleted

  • Excellent book

    For my family members. Thanks.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: cleanearthbooks

  • IT IS GLUETEN FREE "BUT"

    VERY HIGH IN CARBS AND FAST

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: 6NUKRlM-SX-@Deleted