MOMENTAN AUSVERKAUFT

Technique : The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide by Jacques Pepin (1989, Trade Paperback)

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherPocket Books
ISBN-100671707116
ISBN-139780671707118
eBay Product ID (ePID)781381

Product Key Features

TopicBeverages / Alcoholic / Wine, General
Book TitleTechnique : the Fundamental Techniques of Cooking: an Illustrated Guide
Publication Year1989
LanguageEnglish
GenreCooking
AuthorJacques Pepin
FormatTrade Paperback

Dimensions

Item Weight39.3 Oz

Additional Product Features

TitleLeadingLa
Dewey Edition19
Dewey Decimal641.5

Bewertungen und Rezensionen

3.0
2 Produktbewertungen
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • No Book, No Look

    Had to answer "no" on all questions since I never got the book. Sad about that.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • Good book

    Love it

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht