Cooking Light Mad Delicious: Die Wissenschaft, gut für Sie Lebensmittel schmecken zu lassen-

Ursprünglicher Text
Cooking Light Mad Delicious: The Science of Making Good-for-You Food Taste Good
BoEgg's Boutique
(1046)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $6,96
Ca.EUR 5,93
(US $6,96 / Unit)
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Gut
Book is used, but is in good overall condition, see pictures
Ganz entspannt. Kostenloser Rückversand.
Abholung:
Versand:
US $6,00 (ca. EUR 5,11) USPS Media MailTM.
Standort: Virginia Beach, Virginia, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mo, 6. Okt und Sa, 11. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Kostenloser Rückversand.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:197654173734

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen aufrufenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“Book is used, but is in good overall condition, see pictures”
Signed
No
Book Series
Mad Delicious
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Intended Audience
Young Adults, Adults
Inscribed
No
Edition
First Edition
Vintage
No
Personalize
No
Type
Cookbook
Era
2010s
Personalized
No
Features
Illustrated
Country/Region of Manufacture
United States
ISBN
9780848704285
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Texas Instruments Inc. Books
ISBN-10
0848704282
ISBN-13
9780848704285
eBay Product ID (ePID)
201604856

Product Key Features

Book Title
Cooking Light Mad Delicious : the Science of Making Healthy Food Taste Amazing
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Nutrition, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Health & Fitness, Medical
Author
Keith Schroeder
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
64.1 Oz
Item Length
10.5 in
Item Width
9.8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2014-938999
Reviews
"Opinionated, fun, and a little geeky all at the same time, Keith Schroeder's Mad Delicious is both a delightful read and a terrific, seriously useful compendium of cooking techniques (and accompanying explanations) and recipes. Who knew that the chef behind one of my favorite craft ice creams, High Road, had this kind of book in him?"'e" Ed Levine, Founder, seriouseats.com, "Mad Delicious is everything I love in a cookbook: fun, readable, and fully functional. It constantly answers my favorite question...why?"'e" Alton Brown, "Mad Delicious offers recipes that weave sweet and savory in ways that are clear and instructive. It's a valuable addition to cookbook libraries."'e" Pichet Ong, chef/restaurateur and author of The Sweet Spot, "Mad Delicious is everything I love in a cookbook: fun, readable, and fully functional. It constantly answers my favorite question...why?"-- Alton Brown, "Mad Delicious is everything I love in a cookbook: fun, readable, and fully functional. It constantly answers my favorite question...why?"-- Alton Brown "Opinionated, fun, and a little geeky all at the same time, Keith Schroeder's Mad Delicious is both a delightful read and a terrific, seriously useful compendium of cooking techniques (and accompanying explanations) and recipes. Who knew that the chef behind one of my favorite craft ice creams, High Road, had this kind of book in him?"-- Ed Levine, Founder, seriouseats.com "Mad Delicious offers recipes that weave sweet and savory in ways that are clear and instructive. It's a valuable addition to cookbook libraries."-- Pichet Ong, chef/restaurateur and author of The Sweet Spot
Dewey Edition
23
Grade From
Eleventh Grade
Dewey Decimal
641.5
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
2015 James Beard Foundation Book Award Winner for Focus on Health Discover the delicious science behind healthy cooking Too often, home cooks with good intentions sacrifice flavor and texture in an attempt to make their favorite recipes healthier. Mad Delicious shows readers how to maximize flavor and texture through 120 new recipes, witty and funny narrative, insight on the nature of ingredients, and a fresh, innovative perspective on the science of cooking with illustrated explanations. The results are mad delicious Mad Delicious takes the kitchen science genre to the next level: It's not just about chemistry and molecules. Schroeder teaches home cooks about the nature of ingredients, how to maximize texture and flavor with clever cooking techniques (try steaming beef-then soaking it in wine sauce for the most tender steak ever ), smooth moves in the kitchen for better work flow, and how all the sciences-geography, meteorology, chemistry, physics, botany, biology, even human sociology and anthropology-can help home cooks master the science of light cooking. Every recipe is a fun adventure in the kitchen resulting in mad delicious eats: Learn how to cook pasta like risotto for a silky sauce and enjoy Toasted Penne with Chicken Sausage. Other recipes include Lower East Side Brisket, Fish Sticks , Cocoa-Crusted New York Strip, Georgia Peanut Fried Chicken, Red Sauce Joint Hero Sandwiches, Spicy Crab Fried Rice, Tandoori Chicken, and Bourbon Steamed Peaches., 2015 James Beard Foundation Book Award Winner for Focus on Health Discover the delicious science behind healthy cooking! Too often, home cooks with good intentions sacrifice flavor and texture in an attempt to make their favorite recipes healthier. Mad Delicious shows readers how to maximize flavor and texture through 120 new recipes, witty and funny narrative, insight on the nature of ingredients, and a fresh, innovative perspective on the science of cooking with illustrated explanations. The results are mad delicious! Mad Delicious takes the kitchen science genre to the next level: It's not just about chemistry and molecules. Schroeder teaches home cooks about the nature of ingredients, how to maximize texture and flavor with clever cooking techniques (try steaming beef-then soaking it in wine sauce for the most tender steak ever!), smooth moves in the kitchen for better work flow, and how all the sciences-geography, meteorology, chemistry, physics, botany, biology, even human sociology and anthropology-can help home cooks master the science of light cooking. Every recipe is a fun adventure in the kitchen resulting in mad delicious eats: Learn how to cook pasta like risotto for a silky sauce and enjoy Toasted Penne with Chicken Sausage. Other recipes include Lower East Side Brisket, Fish Sticks!, Cocoa-Crusted New York Strip, Georgia Peanut Fried Chicken, Red Sauce Joint Hero Sandwiches, Spicy Crab Fried Rice, Tandoori Chicken, and Bourbon Steamed Peaches.
LC Classification Number
TX651.S373 2014

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

BoEgg's Boutique

99,6% positive Bewertungen3.209 Artikel verkauft

Mitglied seit Sep 2019
Antwortet meist innerhalb 6 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Come on in and check out BoEgg's Boutique, you might just find something neat. We add new stuff all the time. So make sure to swing back by
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.7
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (1.017)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • 1***r (1390)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Great value, prompt & professional communication, lightning fast shipping, expertly packaged with care. Would happily do again! Exactly as described and then some!
  • 0***e (1)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Shipping, packaging, and value was great! The description of the remote control was on point. Thank you and I would buy from this seller again.
  • b***8 (369)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Fast shipping and a great value. Came as described and high quality packaging. Thank you.