Chef's Book of Formulas, Yields, and Sizes by Arno. Schmidt (2003, Hardcover)

Kozzy Kart
(173)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $49,99
Ca.EUR 43,22
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neuwertig
Abholung:
Kostenlose Abholung in 49525 Grand Rapids, United States
Versand:
US $4,47 (ca. EUR 3,86) USPS Media MailTM.
Standort: Grand Rapids, Michigan, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 14. Nov und Do, 20. Nov nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:196645616211
Zuletzt aktualisiert am 10. Sep. 2025 14:37:10 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9780471227168
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471227161
ISBN-13
9780471227168
eBay Product ID (ePID)
2274880

Product Key Features

Number of Pages
368 Pages
Language
English
Publication Name
Chef's Book of Formulas, Yields, and Sizes
Publication Year
2003
Subject
General, Methods / Professional
Features
Revised
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Arno. Schmidt
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
28 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Edition Number
3
Intended Audience
College Audience
LCCN
2002-028853
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.5/7
Table Of Content
Preface. Acknowledgements. Credits. Baby Vegetables. Baked Goods. Dairy Products. Fish, Mollusks, Shellfish, and Seafood. Flowers. Fruits. Groceries. Herbs and Spices. Interational Ingredients. Meats and Meat Products. Recipes. Tropical Fruits. Vegetables. Sizes and Miscellaneous Information. Index.
Edition Description
Revised edition
Synopsis
The ultimate quick-reference cost control resource for busy kitchens The Chef's Book of Formulas, Yields, and Sizes is a powerful tool for controlling food costs in any foodservice operation. Now in an updated third edition, this encyclopedic reference is packed with helpful, practical information, including kitchen yields for more than 2,000 ingredients listed by food groups, sample purchase quantities, suggested serving sizes, tips and tricks for working with various ingredients, and other helpful tools for getting the most out of any size budget. This Third Edition broadens the knowledge of seasoned chefs and novices alike with new material on 150 previously unlisted ingredients, as well as: Coverage of ingredients unique to Indian, Chinese, Latin, and Japanese cooking Information on caloric counts, nutrition, and seasonal foods Serving sizes accepted in most fine restaurants A versatile, exhaustive resource, the Chef's Book of Formulas, Yields, and Sizes also offers many informative, easy-to-read tables for quick access to facts on can and bottle sizes, weights and measures, steam table pan sizes, and table and tablecloth sizes, as well as more than fifty basic, large-quantity recipes for mousses, soups, dough, cakes, and much more. The Chef's Book of Formulas, Yields, and Sizes, Third Edition is absolutely indispensable for any foodservice professional who must calculate costs for inventory management or determine exact measurements for portion control., This encyclopedic technical reference is absolutely indispensable for any foodservice professional who must calculate costs for inventory management or determine exact measurements for portion control., This encyclopedic technical reference is absolutely indispensable for any foodservice professional who must calculate costs for inventory management or determine exact measurements for portion control. Packed with informative, easy-to-read tables and surprisingly diverse entries, this book will broaden the knowledge of seasoned chefs and novices alike.
LC Classification Number
TX820.S355 2002

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

Kozzy Kart

100% positive Bewertungen471 Artikel verkauft

Mitglied seit Mai 2017
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
WELCOME TO MY STORE, BUYER! I am just looking to clean house. Within my store you will find electronics, video games, movies, vintage items, art, and sports items, to name a few. I hope you find what ...
Mehr anzeigen
Shop besuchenKontakt

Verkäuferbewertungen (175)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ
  • r***r (4019)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    I highly recommend this seller! Great experience. I would buy from again another time. A++++++++++++
  • w***d (1714)- Bewertung vom Käufer.
    Letztes Jahr
    Bestätigter Kauf
    Just as described, fast shipping!!!!!
  • d***e (2680)- Bewertung vom Käufer.
    Letztes Jahr
    Bestätigter Kauf
    Item promptly received and exactly as described. Many Thanks!

Produktbewertungen & Rezensionen

5.0
1 Produktbewertungen
  • 1 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen
  • 0 Nutzer bewerten dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen

Relevanteste Rezensionen

  • together. Of yield

    Very comprehensive and thorough. Formulas are well put togather.

    Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: phoenixfriends