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Craig Claiborne's New New York Times by Craig Claiborne and Pierre Franey (1979, Hardcover)

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherCrown Publishing Group, T.H.E.
ISBN-10081290835X
ISBN-139780812908350
eBay Product ID (ePID)21038743821

Product Key Features

Book TitleCraig Claiborne's New New York Times
Number of Pages751 Pages
LanguageEnglish
TopicRegional & Ethnic / American / General
Publication Year1979
IllustratorYes
GenreNon-Classifiable, Cooking
AuthorCraig Claiborne, Pierre Franey
FormatHardcover

Dimensions

Item Weight53.3 Oz
Item Length9.4 in
Item Width7.9 in

Additional Product Features

Intended AudienceTrade
LCCN79-051428
SynopsisThis book is both an instrument for serious cooking and a personal statement about the preparation and eating of food. It contains more than 1,000 recipes, from regional and ethnic cuisine to outstanding haute cuisine.
LC Classification NumberTX725.A1C63 1979

Bewertungen und Rezensionen

4.8
4 Produktbewertungen
  • 3 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

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Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Top Notch

    My grandmother’s recipe is in it from 1969. It’s also a great book.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • Great foundation of old style cooking

    If you are into food and enjoy good results then this book can help.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • one of the best cook books I own...I have gone thru a couple as I use them so often!!!

    one of the best cook books I own...I have gone thru a couple as I use them so often!!!

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht

  • wonderful!

    The book was in great condition!

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht