Bild 1 von 23























Galerie
Bild 1 von 23























Le Bernardin Cookbook: Four-Star Simplicity by Eric Ripert and Maguy Le Coze
US $34,95
Ca.EUR 29,99
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Abholung:
Kostenlose Abholung in 61603 Peoria, United States
Versand:
US $6,95 (ca. EUR 5,96) USPS Media MailTM.
Standort: Peoria, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 22. Okt und Mo, 27. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Kostenloser Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
- Gratis Rückversand im Inland
- Punkte für jeden Kauf und Verkauf
- Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:166688649135
10% des Verkaufserlöses für diesen Artikel gehen an Crohn's & Colitis Foundation, Inc.
- Offizielles eBay für Charity-Angebot. Mehr erfahren
- Verkauf zugunsten einer geprüften gemeinnützigen Partnerorganisation.
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Personalize
- No
- Type
- Cookbook
- Era
- 1990s
- Signed
- No
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- Personalized
- No
- Original Language
- English
- Intended Audience
- Adults
- Country/Region of Manufacture
- United States
- Inscribed
- No
- Vintage
- No
- ISBN
- 9780385488419
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0385488416
ISBN-13
9780385488419
eBay Product ID (ePID)
375057
Product Key Features
Book Title
Bernardin Cookbook : Four-Star Simplicity
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
1998
Topic
Methods / Gourmet, Regional & Ethnic / French, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Specific Ingredients / Seafood
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
43.1 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
8.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
98-014704
Reviews
Advance Praise for Le Bernardin Cookbook: "France's greatest gifts to America are both matchless expressions of uncomplicated elegance and perfect clarity: the Statue of Liberty in the 19th century and Le Bernardin in the 20th." --Alan Richman, GQ "To dine at Le Bernardin is an unforgettable experience. To be able to re-create these recipes so easily is an amazing accomplishment. Maguy Le Coze and Eric Ripert have elevated home cooking to a new level." --Thomas Keller, The French Laundry, Yountville, California "With the same recipe for impeccable freshness, uncommon taste, and heartfelt exuberance that has made Le Bernardin our country's seafood standard-bearer since 1986, the Le Bernardin Cookbook is sure to become a well-thumbed-through star in every home cook's collection. Best of all, these exciting recipes will make you want to cook fish again: they are straightforward, doable, and delicious." --Danny Meyer, coauthor, The Union Square Cafe Cookbook
TitleLeading
Le
Edition Description
Revised edition
Synopsis
Cusine from New York's four-star seafood restaurant, Le Bernardin, is made accessible to everyone in more than 100 meticulously formulated and carefully tested recipes for all courses, from appetizers through dessert, in this cookbook from Le Bernardin chef Eric Ripert and owner Maguy Le Coze. The food served in Le Bernardin's beautiful dining room is as subtle and refined as any in the world, and because fish and shellfish are often best turned out quickly and simply, the recipes in this book can be reproduced by any home cook. Maguy Le Coze traces the origins of Le Bernardin's "simplicity" to her late brother, Gilbert, the restaurant's legendary cofounder and first chef. Today, Chef Eric Ripert carries on Gilbert's simplistic tradition with dishes such as Poached Halibut on Marinated Vegetables, Pan-Roasted Grouper with Wild Mushrooms and Artichokes, and Grilled Salmon with Mushroom Vinaigrette. And, of course, there are the desserts for which Le Bernardin is also so well known--from Chocolate Millefeuille to Honeyed Pear and Almond Cream Tarts. Essential to the experience of dining at Le Bernardin and to the Le Bernardin Cookbook are the dynamic and charming personalities of Maguy Le Coze and Eric Ripert, whose lively dialogue and colorful anecdotes shine from these pages as brightly as the recipes themselves.
LC Classification Number
TX747.L385 1998
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Kyle's Online Market
100% positive Bewertungen•4.472 Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (1.465)
- h***- (9)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufGreat seller, item came just as described. No flaws or complaints for the item, the packaging, the shipping, or the seller. Would recommendPink Pickleball Paddle with "Sorry. Can't. Pickleball. Bye. Tote - NEW (Nr. 167324541769)
- e***e (23)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufIt was an efficient transaction, just the way its supposed to be in business! Seller replied to my messages in minutes. Seller respected my wishes and delivered product the way I desired. Bravo! ( product is 100% genuine ) will do more business in the future with this seller! Thank you so much for making this a wonderful experience. Appreciate it!Ted Baker Truly Gifted Travel Journal - 192 Pages - BRAND NEW (Nr. 166826673952)
- l***l (587)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufLovely book just as described for a great price, packaged well, and shipped quickly. Five star transaction!
Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 04. Sep. 2019
Eric Ripert knows from fish-cooking...
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books
- 17. Apr. 2024
Excellent Transaction! This is a gorgeous cookbook. It makes four star recipes simplistic. The cookbook is in very good condition. It was wrapped
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: booksrun
- 28. Jul. 2020
Great
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: mcbwpns
Noch mehr entdecken:
- John-Le-Carré-Belletristik - Bücher,
- Romane John-Le-Carré-Belletristik,
- Ursula-K. - Le-Guin-Belletristik-Bücher,
- Englische Bücher John-Le-Carré-Belletristik,
- John-Le-Carré-Taschenbuch - Belletristik-Bücher,
- Ursula-K. - Le-Guin-Taschenbuch-Belletristik - Bücher,
- Eric Carle Belletristik-Bücher,
- Deutsche Bücher Eric-Van-Lustbader-Belletristik,
- Belletristik-Bücher als gebundene Ausgabe Eric Carle,
- Bücher Eric-Carle-Belletristik-Jugendliche