Charcuterie and French Pork Cookery by Jane Grigson (2008, Hardcover)

Ryefield_Books (32589)
99,5% positive Bewertungen
Preis:
£15,47
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 17,85
+ £4,27 Versand
Lieferung ca. Fr, 25. Jul - Di, 5. Aug
Versand heute bei Bestellung innerhalb der nächsten Versand heute bei Bestellung innerhalb der nächsten 12 Std 9 Min
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Artikelzustand:
Neu

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherGrub Street
ISBN-101902304888
ISBN-139781902304885
eBay Product ID (ePID)87805631

Product Key Features

Book TitleCharcuterie and French Pork Cookery
Number of Pages320 Pages
LanguageEnglish
TopicRegional & Ethnic / French, Specific Ingredients / Meat
Publication Year2008
IllustratorYes
GenreCooking
AuthorJane Grigson
FormatHardcover

Dimensions

Item Height1 in
Item Weight16.6 oz.
Item Length7.8 in
Item Width5.1 in

Additional Product Features

Intended AudienceTrade

Alle Angebote für dieses Produkt

Sofort-Kaufen
Alle Artikelzustände
Neu
Gebraucht

Bewertungen und Rezensionen

5.0
3 Produktbewertungen
  • 3 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • great old recipes from long lost ago

    great old recipes/cookery methods in this book that are sadly no longer commercially available in England, so this is great for any small holder/home butcher/ come charcuterie, so glad I bought it as I can now do the recipes from long lost ago !

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • Excellent recipes with accurate, detailed instructions.

    This is the charcuterie bible. I have owned one since it was first published, and learned how to cure pork products, and make pates rillettes, confits etc.. Bought this one for my son-in-law, who is impressed with my cookery and wants to have a go himself.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • my go to pork book

    Great little book of authentic French cookery; full of do-able recipes on curing pork and making sausages etc..

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Gebraucht