MOMENTAN AUSVERKAUFT

Homemade Sausage : Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home by Chris Carter and James Peisker (2015, Trade Paperback)

Über dieses Produkt

Product Identifiers

PublisherQuarto Publishing Group USA
ISBN-101631590731
ISBN-139781631590733
eBay Product ID (ePID)217232451

Product Key Features

Book TitleHomemade Sausage : Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Number of Pages160 Pages
LanguageEnglish
Publication Year2015
TopicSpecific Ingredients / Game, Specific Ingredients / Meat, Methods / Canning & Preserving
GenreCooking
AuthorChris Carter, James Peisker
FormatTrade Paperback

Dimensions

Item Height0.5 in
Item Weight20.7 Oz
Item Length10.2 in
Item Width8.2 in

Additional Product Features

Intended AudienceTrade

Bewertungen und Rezensionen

4.5
2 Produktbewertungen
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 5 von 5 Sternen bewertet
  • 1 Nutzer haben dieses Produkt mit 4 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 3 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 2 von 5 Sternen bewertet
  • 0 Nutzer haben dieses Produkt mit 1 von 5 Sternen bewertet

Would recommend

Good value

Compelling content

Relevanteste Rezensionen

  • Simple, concise and no garbage

    The book gets to do point straight away, from sourcing the right meat, to equipment needed, methods and lastly, recipes. Written to be understood easily, contains good visuals encased in a solid overall cover. However it does mostly contain sausage recipes, and not salami or traditional curing recipes, so if that’s what your looking for in particular, perhaps try charcuterie books.

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu

  • good value

    Have been making sausages forever, however, this book has new ideas and smaller recipes much easier to handle

    Bestätigter Kauf: JaArtikelzustand: Neu