|Eingestellt in Kategorie:

Professionelles Backen, 8e Student Study Guide von Wayne Gisslen US Original Edition-

Ursprünglicher Text
Professional Baking, 8e Student Study Guide by Wayne Gisslen US Original Edition
textbookforyou
(94)
Angemeldet als privater Verkäufer
Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahren
US $35,00
Ca.EUR 30,31
Artikelzustand:
Neu
2 verfügbar1 verkauft
Das interessiert die Leute. 3 haben das auf ihrer Beobachtungsliste.
Wurde auch von anderen Nutzern gekauft. Schon 1 verkauft.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Malaysia, Malaysia
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 14. Aug und Mi, 3. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:155095628752
Zuletzt aktualisiert am 28. Jul. 2025 05:43:29 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Series
Activate Learning with These New Titles from Engineering! Ser.
Book Title
Counseling Assessment and Evaluation: Fundamentals
Special Attributes
International Edition
Educational Level
College
Features
Revised
ISBN
9781119781134

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1119781132
ISBN-13
9781119781134
eBay Product ID (ePID)
19061467932

Product Key Features

Number of Pages
112 Pages
Language
English
Publication Name
Professional Baking, 8e Student Study Guide
Publication Year
2021
Subject
Methods / Baking
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Wayne Gisslen
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.4 in
Item Weight
8.8 Oz
Item Length
10.8 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Edition Number
8
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.81/5
Table Of Content
To the Student vii 1 The Baking Profession 1 2 Basic Professional Skills: Bakeshop Math and Food Safety 3 3 Baking and Pastry Equipment 9 4 Ingredients 11 5 Basic Baking Principles 16 6 Understanding Yeast Doughs 19 7 Lean Yeast Doughs: Straight Doughs 22 8 Lean Yeast Doughs: Sponges, Pre-Ferments, and Sourdoughs 25 9 Rich Yeast Doughs 29 10 Quick Breads 32 11 Doughnuts, Fritters, Pancakes, and Waffles 36 12 Basic Syrups, Creams, and Sauces 40 13 Pies 46 14 Pastry Basics 51 15 Tarts and Special Pastries 56 16 Cake Mixing and Baking 59 17 Assembling and Decorating Cakes 65 18 Cookies 72 19 Custards, Puddings, Mousses, and Soufflés 77 20 Frozen Desserts 82 21 Fruit Desserts 85 22 Dessert Presentation 89 23 Chocolate 94 24 Marzipan, Pastillage, and Nougatine 96 25 Sugar Techniques 99 26 Baking for Special Diets 101 Appendix: Sample Prices 104
Synopsis
A comprehensive and reliable approach to the foundations of baking, ideal for students and early-career professionals In the newly revised Eighth Edition to Professional Baking, best-selling author, Wayne Gisslen, delivers a comprehensive and accessible introduction to baking practices, including the selection of ingredients and proper mixing and baking techniques. The book discusses makeup and assembly, as well as skilled and imaginative decoration and presentation, in a straightforward and learner-friendly style. The new edition includes: Updates to the art program, including new photos, tables, and illustrations throughout the book Revised and updated formulas and recipes, including new material on emulsions, revisions to the text explaining mixing techniques, no-knead breads, and double hydration New material and recipes on the construction of entremets and revised material on the Joconde Method and dough lamination STUDENT STUDY GUIDE The Student Study Guide to accompany Professional Baking, Eighth Edition , gives students an opportunity to test their knowledge of the fundamental principles of baking. That understanding is critical to perform the practical skills of baking and pastry. Each chapter presents exercises to test that knowledge, including identifying key terms and their definitions, calculations such as costing and baker's percentages of formulas, true/false questions, and short-answer questions and other written exercises. The exercises in this Study Guide allow students to gain confidence in what they have learned and identify areas that may require more review

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

textbookforyou

83,3% positive Bewertungen1.415 Artikel verkauft

Mitglied seit Aug 2017
Antwortet meist innerhalb 12 Stunden
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.6
Angemessene Versandkosten
4.7
Lieferzeit
4.7
Kommunikation
5.0

Verkäuferbewertungen (104)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Best seller ever,brand new products,fast shipping and always respond with my messages.
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Great condition, packaged very well. Book was brand new as advertised. I am very happy with this seller.
  • *****- Bewertung vom Käufer.
    Letzter Monat
    Bestätigter Kauf
    Brand new text book arrived in excellent condition; reasonably priced; delivered two days earlier than projected delivery date.