Bild 1 von 1

Galerie
Bild 1 von 1

Hauswurstherstellung, 4. Auflage: Von frisch und gekocht bis geräuchert, getrocknet und...-
by Reavis, Charles G.; Battaglia, Evelyn | PB | Good
US $6,84
Ca.EUR 5,89
Artikelzustand:
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ”... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Nicht mehr vorrätig2 verkauft
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Lieferung zwischen Fr, 17. Okt und Di, 21. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Standort: Aurora, Illinois, USA
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Kostenloser Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
- Gratis Rückversand im Inland
- Punkte für jeden Kauf und Verkauf
- Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:146769702947
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- Binding
- Paperback
- Weight
- 2 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9781612128696
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Storey Publishing
ISBN-10
1612128696
ISBN-13
9781612128696
eBay Product ID (ePID)
234507517
Product Key Features
Edition
4
Book Title
Home Sausage Making, 4th Edition : From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Number of Pages
376 Pages
Language
English
Publication Year
2017
Topic
General, Specific Ingredients / Meat, Methods / Special Appliances, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
34.1 Oz
Item Length
8.9 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2017-011747
Dewey Edition
23
Reviews
"[Author Evelyn] Battaglia [has] retained the meat bible's basics - breakfast patties, kielbasa, salami - and added dozens of sexier options, such as venison-and-lamb cevapi." -- Modern Farmer "Nothing compares to the self-satisfaction of making one's own encased meats at home. This book leaves out no one, even providing vegetarian options, including bean- and tofu-based meatless sausages." -- Booklist "Learn how to control your ingredients, carefully select quality meat, understand the differences between fresh and dry sausages, and even how to pair sausages with the perfect beer." -- Kari Underly, James Beard-nominated author of The Art of Beef Cutting "Is making sausage at home worth it? Can you make something better than what you'd buy at the store? Is the process accessible for home cooks? This gorgeous, must-have manual answers these questions with every recipe, photo, and story: Yes, Yes, YES!" -- Alana Chernila, author of The Homemade Kitchen
Dewey Decimal
641.66
Table Of Content
Preface to the 4th Edition Part One: The Basics Chapter 1: Sausage 101 Chapter 2: Essential Techniques Part Two: The Sausages Chapter 3: Pork Sausages Chapter 4: Beef, Lamb, and Veal Sausages Chapter 5: Combination Sausages Chapter 6: Game Sausages Chapter 7: Poultry Sausages Chapter 8: Seafood Sausages Chapter 9: Vegetarian Sausages Part Three: Cooking with Sausage Chapter 10: Sausage for Breakfast or Brunch Chapter 11: Sausage Starters Chapter 12: Sausage for Lunch or Dinner Metric Equivalents and Conversions Spice Weights and Measures Resources Acknowledgments Index
Synopsis
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as dry curing and smoking, and more. Step-by-step photos make the process accessible for cooks of all levels, and 100 recipes range from breakfast sausage to global favorites like mortadella, liverwurst, chorizo, salami, kielbasa, and bratwurst. Recipes for using wild game, chicken, seafood, and vegetables ensure there's something for every taste. An additional 100 recipes highlight creative ways to cook with sausage., This completely revised and updated edition of the best-selling classic features detailed sausage-making instructions for a range of techniques and 100 recipes for pork, beef, lamb, veal, wild game, poultry, seafood, and vegetarian sausages -- plus 100 recipes for cooking with sausage.
LC Classification Number
TX749.R4 2017
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
ThriftBooks
99,1% positive Bewertungen•20,0 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen
Fehler beim Anzeigen der Bewertung. Bitte aktualisieren Sie die Seite.
Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 23. Jan. 2018
Home Sausage Making
Bestätigter Kauf: JaZustand: NeuVerkauft von: goodwill-wi-books
- 08. Jan. 2019
Well worth the money
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: bellwetherbooks_usa
- 12. Apr. 2022
Recipes too many
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: goodwillofdaytonohio
- 26. Mai. 2022
Great
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: heidi5854
- 01. Jun. 2024
Like it great book
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: bookoutlet2
Noch mehr entdecken:
- Bücher Sachbuch 4-8 Jahre Ab 2010,
- Bücher Sachbuch 4-8 Jahre,
- Ravensburger Bücher Sachbuch 4-8 Jahre,
- 4-8 Jahre Belletristik-Bücher,
- Bücher mit Kinder- & Jugendliteratur 4-8 Jahre,
- Kinder- & - Jugendliteratur-Ravensburger - 4-8 - Jahre Bücher,
- Ravensburger 4-8 Jahre Belletristik-Bücher,
- Abenteuer 4-8 Jahre Belletristik-Bücher,
- Bilder Sachbuch Bücher 4-8 Jahre,
- Abenteuer-Belletristik - 4-8 - Jahre Bücher Disney