
Backen und Gebäck: Meisterung der Kunst und des Handwerks Hardcover 3. Auflage sehr guter Zustand
US $50,99US $50,99
Do, 02. Okt, 20:46Do, 02. Okt, 20:46
Bild 1 von 3



Galerie
Bild 1 von 3



Backen und Gebäck: Meisterung der Kunst und des Handwerks Hardcover 3. Auflage sehr guter Zustand-
US $50,99
Ca.EUR 43,53
Preisvorschlag akzeptiert
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Media MailTM.
Standort: Haledon, New Jersey, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 9. Okt und Do, 16. Okt nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
- Gratis Rückversand im Inland
- Punkte für jeden Kauf und Verkauf
- Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:116182084916
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Brand
- Unbranded
- MPN
- Does not apply
- ISBN
- 9780470928653
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470928654
ISBN-13
9780470928653
eBay Product ID (ePID)
167527951
Product Key Features
Number of Pages
1136 Pages
Language
English
Publication Name
Baking and Pastry : Mastering the Art and Craft
Publication Year
2015
Subject
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.4 in
Item Weight
113.5 Oz
Item Length
10.9 in
Item Width
8.8 in
Additional Product Features
Edition Number
3
Intended Audience
College Audience
LCCN
2013-034130
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.8/15
Table Of Content
Preface xviii Part One The Professional Baker and Pastry Chef 1 Career Opportunities for Baking and Pastry Professionals 2 2 Ingredient Identification 12 3 Equipment Identification 38 4 Advanced Baking Principles 60 5 Food and Kitchen Safety 76 6 Baking Formulas and Bakers' Percentages 90 Part Two Yeast-Raised Breads and Rolls 7 Yeast-Raised Breads and Rolls 104 8 Advanced Yeast Breads and Rolls 152 Part Three Baking Building Blocks 9 Pastry Doughs and Batters 220 10 Quick Breads and Cakes 252 11 Cookies 328 12 Custards, Creams, Mousses, and Soufflés 392 13 Icings, Glazes, and Sauces 462 14 Frozen Desserts 554 Part Four Assembling and Finishing 15 Pies, Tarts, and Fruit Desserts 616 16 Filled and Assembled Cakes and Tortes 668 17 Breakfast Pastries 730 18 Individual Pastries 762 19 Savory Baking 818 20 Plated Desserts 858 21 Chocolates and Confections 902 22 Décor 976 23 Wedding And Specialty Cakes 1030 Appendix A Elemental Recipes 1064 Appendix B Décor Templates 1082 Appendix C Conversions, Equivalents, And Calculations 1084 Appendix D Readings And Resources 1086 Glossary 1090 Subject Index 1096 Recipe Index 1105
Synopsis
The leading learning tool for all levels of baking and pastry ability, newly illustrated and updated Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, souffl s, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, d cor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market. Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations, Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals. This new edition improves upon the last with the addition of hundreds of new recipes and photographs, and revised, up-to-date information on creating spectacular pastries, desserts, and breads. New content includes sustainability and seasonality, new trends in plated desserts and wedding and special occasion cakes, and more information on savory and breakfast pastries, volume production, and decor techniques., Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals in this third edition.
LC Classification Number
TX763.B3234 2014
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
Flaak
99,3% positive Bewertungen•11.217 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Verkäuferbewertungen (3.956)
- 7***b (2668)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufThis is a Very Nice Seller , Everything was packaged Wonderfully. The listing was just as described and the Value was Great! The Seller even combined my auctions to save me Money on Shipping cost! Shipping cost was very Good! I just want to say Thank you so very much! I’m Very Grateful for Everything :)
- u***e (877)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufLightning fast shipping, excellent communication and incredible packaging, BETTER than described, and a tremendous value! This seller is valuable asset to the eBay community! 💎 🏆 💎
- 5***a (3)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter Kaufseller was very nice, shipped items out in a timely manner! the dolls came in a bag but could have used some bubble wrap. Items were just as described in the photos and i’m very pleased
Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 21. Jul. 2020
Great book
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: second.sale
- 18. Aug. 2018
I
Bestätigter Kauf: JaZustand: Neu
Noch mehr entdecken:
- Bücher über Backen Sachbuch,
- Bücher über Backen Kochbücher Sachbuch,
- Dr. Oetker Sachbuch Backen Bücher,
- Gute-Nacht-Geschichten - & -Kinderreime-Belletristik - 2-3 - Jahre Bücher,
- Englische Bücher über Backen Sachbuch,
- Moderne Kunst Sachbuch Bücher,
- Kunst- & - Kultur-Sachbuch-Erwachsene Bücher,
- Bücher mit Kunst- & Kultur Sachbuch Kultur,
- Bücher mit Kunst- & Kultur Sachbuch erotische Fotografie,
- Bücher mit Kunst- & Kultur Sachbuch Reiseführer