Nutrition of the Rabbit by Carlos de Blas (English) Hardcover Book NEW

YeelyYeely
(343)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $105,00
Ca.EUR 90,26
Artikelzustand:
Neu
Versand:
Kostenlos USPS Ground Advantage®.
Standort: Hollywood, Florida, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 19. Nov und Mi, 26. Nov nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
   Diners Club 

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet

  • Gratis Rückversand im Inland
  • Punkte für jeden Kauf und Verkauf
  • Exklusive Plus-Deals
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:335573959486

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Book Title
Nutrition of the Rabbit
ISBN-13
9781789241273
ISBN
9781789241273
Kategorie

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
CAbi
ISBN-10
1789241278
ISBN-13
9781789241273
eBay Product ID (ePID)
21038640532

Product Key Features

Number of Pages
368 Pages
Publication Name
Nutrition of the Rabbit
Language
English
Publication Year
2020
Subject
Agriculture / Animal Husbandry, Rabbits, Mice, Hamsters, Guinea Pigs, Etc., Animals / Mammals, Food & Nutrition, Veterinary Medicine / Small Animal
Type
Textbook
Author
Julian Wiseman
Subject Area
Pets, Nature, Technology & Engineering, Medical
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
33.7 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
6.8 in

Additional Product Features

Edition Number
3
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2019-029301
Reviews
An excellent, comprehensive, and well-written update to the second edition . . . essential for veterinarians involved in rabbit meat or fur production. I highly recommend that any veterinarian who provides care for either commercial or companion rabbits add this book to their reference library.
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
636.9322
Table Of Content
1: The Digestive System of the Rabbit 2: Digestion of Sugars and Starch 3: Protein Digestion 4: Fat Digestion 5: Fibre Digestion 6: Energy and Protein Metabolism and Requirements 7: Minerals, Vitamins and Additives 8: Feed Evaluation 9: Influence of Diet on Rabbit Meat Quality 10: Nutrition and Feeding Strategy: Impacts on Health Status 11: Feed Manufacturing 12: Feed Formulation 13: Feeding Behaviour of Rabbits 14: Feeding Systems for Intensive Production 15: Nutrition and Climatic Environment 16: Nutritional Recommendations and Feeding Management of Angora Rabbits 17: Pet Rabbit Feeding and Nutrition 18: Feeding and Nutrition of Laboratory Rabbits
Synopsis
Bringing together international expertise in rabbit production, topics covered in this fully updated volume include digestive physiology, feed formulation and product quality, as well as feeding strategies, feed processing, feed management around weaning and the relationship between nutrition and intestinal health. Brand new to this edition, the chapters also discuss the development of immune response and the role of intestinal microbiota, new dietary sources and additives, and feeding behavior in pasture and organic feeding. A valuable resource for researchers and students of animal nutrition and production, this book provides a comprehensive, research-based review of nutrition for these important animals., Bringing together international expertise in rabbit production, topics covered in this fully updated volume include digestive physiology, feed formulation and product quality, as well as feeding strategies, feed processing, feed management around weaning and the relationship between nutrition and intestinal health. Brand new to this edition, the chapters also discuss the development of immune response and the role of intestinal microbiota, new dietary sources and additives, and feeding behaviour in pasture and organic feeding. A valuable resource for researchers and students of animal nutrition and production, this book provides a comprehensive, research-based review of nutrition for these important animals., Bringing together international expertise, this fully updated volume covers digestive physiology, feeding, product quality, and the relationship between nutrition and health. With new material on immune response, dietary additives and organics, this book provides a valuable resource for researchers and students of animal nutrition and production.
LC Classification Number
SF454.N88 2020

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Info zu diesem Verkäufer

YeelyYeely

96,5% positive Bewertungen1.440 Artikel verkauft

Mitglied seit Mai 2022
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.5
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
4.9

Verkäuferbewertungen (367)

Alle Bewertungenselected
Positiv
Neutral
Negativ
  • 6***7 (9)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    This is second time I place order with this company. I would appreciate if you put this three item in one box and ship it instead of taping this three box to gather and put the label on it. It looks so cheap. If you put label on sale box we can’t not reuse for selling to customer
  • s***r (768)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Good deal at a great price, shipped fast, thanks.
  • y***m (91)- Bewertung vom Käufer.
    Letzte 6 Monate
    Bestätigter Kauf
    Item arrived as described and was shipped promptly. Thanks!