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The Laurel's Kitchen Brotbuch: Ein Leitfaden für die Vollkornbrotherstellung-
US $8,69
Ca.EUR 7,47
Artikelzustand:
“Book shows wear. Corners/edges show wear. Name is written on inside. Outer edge pages are dirty. ”... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
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Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:325460304856
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- Binding
- Paperback
- Product Group
- Book
- Weight
- 1 lbs
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9780394724348
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Random House Publishing Group
ISBN-10
0394724348
ISBN-13
9780394724348
eBay Product ID (ePID)
316489
Product Key Features
Book Title
Laurel's Kitchen Bread Book : a Guide to Whole-Grain Breadmaking
Number of Pages
448 Pages
Language
English
Publication Year
1985
Topic
General, Courses & Dishes / Bread
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
23.1 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
"Original, thorough and comprehensive...Should help to demystify the process of baking with whole grains." The New York Times Book Review "Here at last is a readable source of information heretofore available only to professional bakers." East West Journal "Sets a new standard with clear, easily followed recipes that not only tell you 'how,' but 'why.'" Newsday "We get lots of requests for 100 percent whole-grain bread machine recipes. Thanks to Laurel, we can fulfill these requests. What a wonderful, well-researched book! There are many delicious and varied recipes, and best of all some really innovative ideas on how to make whole-grain bread machine baking easy and successful. This will definitely be added to our baking library." Linda Rehberg and Lois Conway, authors of Bread Machine Magic, "Original, thorough and comprehensive...Should help to demystify the process of baking with whole grains." -The New York Times Book Review "Here at last is a readable source of information heretofore available only to professional bakers." -East West Journal "Sets a new standard with clear, easily followed recipes that not only tell you 'how,' but 'why.'" -Newsday "We get lots of requests for 100 percent whole-grain bread machine recipes. Thanks to Laurel, we can fulfill these requests. What a wonderful, well-researched book! There are many delicious and varied recipes, and best of all some really innovative ideas on how to make whole-grain bread machine baking easy and successful. This will definitely be added to our baking library." -Linda Rehberg and Lois Conway, authors of Bread Machine Magic
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.8/15
Synopsis
The original, classic cookbook devoted to baking honest, delectable and nutritious whole grain breads. In a special section, the author has compiled a comprehensive and meticulous breadmaking "handbook".
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
ewbooksandmore
99,6% positive Bewertungen•13.597 Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe. Mehr erfahrenMehr erfahren
Verkäuferbewertungen (4.261)
- b***i (1930)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter Kauf***These magazines are as described and pictured. These were securely packaged for shipment, very reasonably priced. Great seller communication***
- a***a (5258)- Bewertung vom Käufer.Letzte 6 MonateBestätigter KaufGreat memories in this yearbook. Packaged GREAT for the surprises that happen in shipping. Exactly as described. Some wear and tear to be expected on item from years of perusing and love. I will shop with this seller again for the value and honesty he provides.
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Produktbewertungen & Rezensionen
Relevanteste Rezensionen
- 28. Mai. 2022
great book
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: thrift.books
- 26. Mai. 2020
Love this bread book
Bestätigter Kauf: JaZustand: GebrauchtVerkauft von: betterworldbooks
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